Επιτέθηκαν με πέτρες και μπουκάλια σε Αστυνομικούς στη Λευκωσία - Διακομίστηκαν στο νοσοκομείο

Επιτέθηκαν με πέτρες και μπουκάλια σε Αστυνομικούς στη Λευκωσία - Διακομίστηκαν στο νοσοκομείο

Δύο συλλήψεις και τρεις αστυνομικοί ελαφρά τραυματίες, ήταν ο απολογισμός επεισοδίων που προκλήθηκαν, τα ξημερώματα σήμερα, στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα γύρω στη 1.15π.μ. σήμερα, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, για δυνατή μουσική σε αθλητικό σύλλογο, στη Λευκωσία. Μέλος της Αστυνομίας, μετέβη στο συγκεκριμένο σημείο για έλεγχο της πληροφορίας, όπου εντόπισε γύρω στα 40 άτομα, να κινούνται απειλητικά εναντίον του και να τον εξυβρίζουν.

Άμεσα κλήθηκαν ενισχύσεις στη σκηνή. Με την άφιξη των αστυνομικών, τα πιο πάνω πρόσωπα άρχισαν να ρίχνουν εναντίον τους πέτρες, μπουκάλια και άλλα αντικείμενα. Τα μέλη της Αστυνομίας, αντέδρασαν, με αποτέλεσμα να λήξει το όλο περιστατικό και να συλληφθούν δύο πρόσωπα ηλικίας 24 και 32 ετών, για αυτόφωρα αδικήματα.

Από το επεισόδιο τραυματίστηκαν τρεις αστυνομικοί. Επισκέφθηκαν το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ότι οι δύο φέρουν διάφορες εκδορές, ενώ ο τρίτος υπέστη κάταγμα ρινικού οστού.

Ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρα αποφάσεων για Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν-Σήμερα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών και τα μηνύματα που στέλνει η Ολγκίν, πριν από την τριμερή

Κυπριακό: Ώρα αποφάσεων για Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν-Σήμερα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών και τα μηνύματα που στέλνει η Ολγκίν, πριν από την τριμερή

Η νέα συνάντηση σήμερα, του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν πραγματοποιείται σε μια περίοδο κατά την οποία το Κυπριακό διατηρείται στο διπλωματικό προσκήνιο, χωρίς όμως να διακρίνεται ακόμη καθαρός δρόμος προς την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE