Φωτιά στη Λεμεσό: Προηγήθηκε έκρηξη - Επηρεάστηκε και όχημα που ήταν σταθμευμένο στην οικία

Φωτιά στη Λεμεσό: Προηγήθηκε έκρηξη - Επηρεάστηκε και όχημα που ήταν σταθμευμένο στην οικία

Για τη φωτιά που ξέσπασε σε λεβητοστάσιο κεντρικής θέρμανσης στη Λεμεσό ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία στις 11:08 από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αγίου Ιωάννη Λοχία Βασίλη Κρόκου με δύο πυροσβεστικά οχήματα.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, από την πυρκαγιά επηρεάστηκε και όχημα το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στο χώρο στάθμευσης της οικίας.

Προηγήθηκε κατά τις εργασίες έκρηξη και ο 60χρονος που εκτελούσε της εργασίες συντήρησης του λεβητοστάσιου έπαθε σοβαρά εγκαύματα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΤΑΕΠ Λεμεσού.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκε εγκατάσταση σωλήνων νερού Αν.Συσκευες.

Για την κατάσβεση συνέβαλε και πυροσβεστικό όχημα του Τμ. Δασών που βρισκόταν στην περιοχή

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE