Φωτιά στη Λεμεσό: Προηγήθηκε έκρηξη - Επηρεάστηκε και όχημα που ήταν σταθμευμένο στην οικία

Φωτιά στη Λεμεσό: Προηγήθηκε έκρηξη - Επηρεάστηκε και όχημα που ήταν σταθμευμένο στην οικία

Για τη φωτιά που ξέσπασε σε λεβητοστάσιο κεντρικής θέρμανσης στη Λεμεσό ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία στις 11:08 από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αγίου Ιωάννη Λοχία Βασίλη Κρόκου με δύο πυροσβεστικά οχήματα.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, από την πυρκαγιά επηρεάστηκε και όχημα το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στο χώρο στάθμευσης της οικίας.

Προηγήθηκε κατά τις εργασίες έκρηξη και ο 60χρονος που εκτελούσε της εργασίες συντήρησης του λεβητοστάσιου έπαθε σοβαρά εγκαύματα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΤΑΕΠ Λεμεσού.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκε εγκατάσταση σωλήνων νερού Αν.Συσκευες.

Για την κατάσβεση συνέβαλε και πυροσβεστικό όχημα του Τμ. Δασών που βρισκόταν στην περιοχή

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE