Φωτιά στη Λεμεσό: Προηγήθηκε έκρηξη - Επηρεάστηκε και όχημα που ήταν σταθμευμένο στην οικία

Φωτιά στη Λεμεσό: Προηγήθηκε έκρηξη - Επηρεάστηκε και όχημα που ήταν σταθμευμένο στην οικία

Για τη φωτιά που ξέσπασε σε λεβητοστάσιο κεντρικής θέρμανσης στη Λεμεσό ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία στις 11:08 από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αγίου Ιωάννη Λοχία Βασίλη Κρόκου με δύο πυροσβεστικά οχήματα.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, από την πυρκαγιά επηρεάστηκε και όχημα το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στο χώρο στάθμευσης της οικίας.

Προηγήθηκε κατά τις εργασίες έκρηξη και ο 60χρονος που εκτελούσε της εργασίες συντήρησης του λεβητοστάσιου έπαθε σοβαρά εγκαύματα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΤΑΕΠ Λεμεσού.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκε εγκατάσταση σωλήνων νερού Αν.Συσκευες.

Για την κατάσβεση συνέβαλε και πυροσβεστικό όχημα του Τμ. Δασών που βρισκόταν στην περιοχή

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

Την Παρασκευή στις 6.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη ενώ το Σάββατο η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα συναντηθεί και με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE