Φωτιά στη Λεμεσό: Προηγήθηκε έκρηξη - Επηρεάστηκε και όχημα που ήταν σταθμευμένο στην οικία

Φωτιά στη Λεμεσό: Προηγήθηκε έκρηξη - Επηρεάστηκε και όχημα που ήταν σταθμευμένο στην οικία

Για τη φωτιά που ξέσπασε σε λεβητοστάσιο κεντρικής θέρμανσης στη Λεμεσό ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία στις 11:08 από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αγίου Ιωάννη Λοχία Βασίλη Κρόκου με δύο πυροσβεστικά οχήματα.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, από την πυρκαγιά επηρεάστηκε και όχημα το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στο χώρο στάθμευσης της οικίας.

Προηγήθηκε κατά τις εργασίες έκρηξη και ο 60χρονος που εκτελούσε της εργασίες συντήρησης του λεβητοστάσιου έπαθε σοβαρά εγκαύματα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΤΑΕΠ Λεμεσού.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκε εγκατάσταση σωλήνων νερού Αν.Συσκευες.

Για την κατάσβεση συνέβαλε και πυροσβεστικό όχημα του Τμ. Δασών που βρισκόταν στην περιοχή

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE