Πυρκαγιά στο Γέρι: Σε φυσιολογικά επίπεδα επέστρεψαν οι μετρήσεις για ρύπους - Αίρεται η σύσταση προς το κοινό

Πυρκαγιά στο Γέρι: Σε φυσιολογικά επίπεδα επέστρεψαν οι μετρήσεις για ρύπους - Αίρεται η σύσταση προς το κοινό

Αίρεται η σύσταση προς το κοινό για αποφυγή μετακινήσεων σε ανοικτούς χώρους σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας αναφορικά με τις συγκεντρώσεις ρύπων στην ατμόσφαιρα στην περιοχή Γερίου

Σύμφωνα με τις μετρήσεις του επίγειου σταθμού παρακολούθησης της ποιότητας του αέρα που εγκαταστάθηκε στην περιοχή Γερίου από το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας (ΤΕΕ) λόγω της χθεσινής πυρκαγιάς, οι συγκεντρώσεις ρύπων στην ατμόσφαιρα έχουν επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα.

Με βάση τις τελευταίες συγκεντρώσεις ρύπων που καταγράφηκαν, το φαινόμενο φαίνεται πως έχει παρέλθει και συνεπώς αίρεται η σύσταση προς το κοινό για αποφυγή μετακινήσεων σε ανοικτούς χώρους.

Το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας θα συνεχίσει να παρακολουθεί τις συγκεντρώσεις ρύπων στην περιοχή και τις επόμενες μέρες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Παγκύπριες: «Μια εξέταση δεν καθορίζει ούτε την αξία σας ούτε το μέλλον σας»

ΠτΔ για Παγκύπριες: «Μια εξέταση δεν καθορίζει ούτε την αξία σας ούτε το μέλλον σας»

Μήνυμα προς τους μαθητές που συμμετείχαν στις Παγκύπριες Εξετάσεις Πρόσβασης έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE