Θλίψη στο Κίνημα Οικολόγων: «Ήταν ένας γνήσιος Οικολόγος με ανιδιοτελή προσφορά»

Θλίψη στο  Κίνημα Οικολόγων: «Ήταν ένας γνήσιος Οικολόγος με ανιδιοτελή προσφορά»

Θλίψη εκφράζει το Κίνημα Οικολόγων για τον θάνατο μέλους της Επαρχικαής Πάφου Adam Bloom.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Κινήματος, ο Adam Bloom στήριζε πάντα τις ακτιβιστικές και περιβαλλοντικές δράσεις στην Πάφο και στον Ακάμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε τον Θάνατο του Adam Bloom μέλος της Επαρχιακής Επιτροπής Πάφου του Κινήματος.

Ο Adam Bloom ήταν ένας γνήσιος Οικολόγος με ανιδιοτελή προσφορά προς το Κίνημα και με τεράστια αγάπη για το περιβάλλον και τη φύση. Στήριζε πάντα τις ακτιβιστικές και περιβαλλοντικές δράσεις στην Πάφο και στον Ακάμα.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και σε όλους τους φίλους και συγγενείς του εκλιπόντος.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Αιωνία του η μνήμη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE