ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Καίει» την Κυβέρνηση ο ΔΗΣΥ: «Λανθασμένη η πρόωρη διακοπή του σχεδίου επιδότησης ηλεκτρικού ρεύματος»

«Καίει» την Κυβέρνηση ο ΔΗΣΥ: «Λανθασμένη η πρόωρη διακοπή του σχεδίου επιδότησης ηλεκτρικού ρεύματος»

Λανθασμένη και πρόωρη χαρακτήρισε την διακοπή του σχεδίου επιδότησης ηλεκτρικού ρεύματος ο ΔΗΣΥ.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΔΗΣΥ, «είναι δεδομένο ότι οι επικρατούσες συνθήκες καύσωνα στη χώρα ενέχουν αυξημένο κίνδυνο πυρκαγιών, με ενδεχομένως καταστροφικές συνέπειες για το περιβάλλον όπως επίσης και για την υγεία των πολιτών».

Αυτούσια η ανακοίνωση του ΔΗΣΥ:

«Λανθασμένη η πρόωρη διακοπή του σχεδίου επιδότησης ηλεκτρικού ρεύματος. Είναι δεδομένο ότι οι επικρατούσες συνθήκες καύσωνα στη χώρα ενέχουν αυξημένο κίνδυνο πυρκαγιών, με ενδεχομένως καταστροφικές συνέπειες για το περιβάλλον όπως επίσης και για την υγεία των πολιτών.

 Θέλουμε να ελπίζουμε ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν διδαχθεί από παθήματα του παρελθόντος, ότι έχουν επιλύσει τα ζητήματα συντονισμού και συνεπώς ότι βρίσκονται σε επιφυλακή για την αντιμετώπιση της πρόκλησης των υψηλών θερμοκρασιών.

 Σε αυτές τις συνθήκες αντιλαμβανόμαστε πλήρως την αναγκαιότητα συνεχούς κλιματισμού των κατοικιών και των εργασιακών χώρων. Αποδεικνύεται έτσι πόσο λανθασμένη ήταν η απόφαση της κυβέρνησης να διακόψει πρόωρα το σχέδιο επιδότησης του ηλεκτρικού ρεύματος.

 Ακόμη και τώρα δεν είναι αργά να διορθωθεί το εν λόγω σφάλμα και να επανέλθει το σχέδιο, καθότι αρκετά νοικοκυριά και μικρές επιχειρήσεις δεν θα έχουν την οικονομική δυνατότητα να ανταπεξέλθουν στα υψηλά τιμολόγια του ηλεκτρικού ρεύματος.

 Σε κάθε περίπτωση η ΑΗΚ θα πρέπει να προετοιμαστεί για την προσφορά διακανονισμών αποπληρωμής σε αυτούς που θα το έχουν απόλυτη ανάγκη».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top