Έκλεψαν χρηματοκιβώτιο από έπαυλη - Συνελήφθησαν δύο πρόσωπα

Έκλεψαν χρηματοκιβώτιο από έπαυλη - Συνελήφθησαν δύο πρόσωπα

Διάταγμα κράτησης δύο ημερών εξέδωσε τη Δευτέρα το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον δύο προσώπων για υπόθεση διάρρηξη ενοικιαζόμενης έπαυλης και κλοπής απ’ αυτήν.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 15 Ιουλίου καταγγέλθηκε στον αστυνομικό σταθμό Πέγειας από επισκέπτρια ότι στις 14 Ιουλίου μεταξύ των ωρών 19:30 – 21:30 διαρρήχτηκε η ενοικιαζόμενη έπαυλη όπου διαμένει, απ' την οποία κλάπηκε χρηματοκιβώτιο όπου υπήρχαν διάφορα έγγραφα όπως διαβατήρια, της ιδίας και της οικογένειας της.

Από εξετάσεις της Αστυνομίας διαφάνηκε ότι η είσοδος των δραστών επιτεύχθηκε από κλειστό αλλά ανασφάλιστο αλουμινένιο παράθυρο.

Για την υπόθεση, είπε ο κ. Νικολάου, προέκυψε μαρτυρία εναντίον δύο προσώπων, ηλικίας 33 και 37 ετών, που συνελήφθησαν με δικαστικά εντάλματα σύλληψης το απόγευμα της Κυριακής και τέθηκαν υπό διήμερη κράτηση.

Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Τέρμα στην ασυδοσία με Τ/κ περιουσίες, σφίγγει τα λουριά ο Ιωάννου

Σχέδιο «ΚτίΖω»: Άρχισε η εκκένωση και η παράδοση κλειδιών διαμερισμάτων επικίνδυνων πολυκατοικιών – Πότε αναμένεται να κατεδαφιστούν

Κλιματιστικό ή ανεμιστήρα; Πως να δροσιστούμε χωρίς να «τρομάξουμε» με τον λογαριασμό του ρεύματος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE