Τσίρειο: Το παλεύουν για Κρασάβα, περιμένουν εξόφληση από Καρμιώτισσα

Τσίρειο: Το παλεύουν για Κρασάβα, περιμένουν εξόφληση από Καρμιώτισσα

Οριστικοποιήθηκε χθες ότι στη νέα αγωνιστική περίοδο, δεν θα χρησιμοποιείται ως έδρα το Τσίρειο, από ομάδα πρώτης κατηγορίας. Η Καρμιώτισσα επέλεξε να πηγαίνει στο Παφιακό, λόγω σαφώς χαμηλότερου κόστους, σε σχέση με το Στάδιο της Λεμεσού.

Αξιοσημείωτο ότι οι διαχειριστές του Τσιρείου (ΔΣ του ΓΣΟ) είχαν κάμει πρόταση για σημαντική μείωση του κόστους χρήσης ανα παιχνίδι. Την περασμένη σεζόν, για τα νυχτερινά ματς, οι «Πορτοκαλί» των Πάνω Πολεμιδιών, πλήρωναν ένα ποσό πέραν των 10 χιλιάδων ευρώ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπουργικό: «Πράσινο φως» για τον προϋπολογισμό του Κράτους -  Οι αναπτυξιακές δαπάνες αναμένεται να αυξηθούν κατά 4,7% - Ο παράγοντας ΑΤΑ και το Βασιλικό

Υπουργικό: «Πράσινο φως» για τον προϋπολογισμό του Κράτους - Οι αναπτυξιακές δαπάνες αναμένεται να αυξηθούν κατά 4,7% - Ο παράγοντας ΑΤΑ και το Βασιλικό

Το Υπουργικό Συμβούλιο κατά τη συνεδρία του σήμερα, 29/9/2025, ενέκρινε το νομοσχέδιο του Προϋπολογισμού για το έτος 2026 και το Μεσοπρόθεσμο Δημοσιονομικό Πλαίσιο 2026-2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE