ΕΛΛΑΔΑ

Ελλάδα: 39χρονη έχασε τη ζωή της μόλις γέννησε τα δίδυμά της - Μήνυση από τον σύζυγό της κατά παντός υπευθύνου

Ελλάδα: 39χρονη έχασε τη ζωή της μόλις γέννησε τα δίδυμά της - Μήνυση από τον σύζυγό της κατά παντός υπευθύνου

Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, κατά τη διάρκεια δύσκολης γέννας διδύμων για μία 39χρονη, από την Ινδία, η οποία διέμενε στη Δεσκάτη Γρεβενών.

Σύμφωνα με το kozanimedia.gr, η άτυχη γυναίκα διακομίστηκε στο νοσοκομείο Κοζάνης την περασμένη Παρασκευή και μπήκε στο χειρουργείο για να γεννήσει, με τη διαδικασία του τοκετού, ωστόσο, να παρουσιάζει σοβαρές επιπλοκές και ατονία μήτρας, με συνέπεια μεγάλη αιμορραγία.

Τα δυο νεογέννητα είναι καλά στην υγεία τους, με τη μητέρα τους, όμως, να διασωληνώνεται και να διακομίζεται, αφού υπήρξε αρχικά δυσκολία εξεύρεσης κρεβατιού σε ΜΕΘ (γεμάτα όλα τα κρεβάτια σε Μαμάτσειο Κοζάνης και Μποδοσάκειο Θεσσαλονίκης), στο νοσοκομείο "Παπαγεωργίου" της Θεσσαλονίκης, όπου, δυστυχώς, κατέληξε μετά από κάποιες ώρες.

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα, ο σύζυγος της 39χρονης γυναίκας κατέθεσε μήνυση στο Α.Τ. Κοζάνης κατά παντός υπευθύνου.

Πηγή: news247.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top