LIKE ONLINE

Πέντε δροσερές καλοκαιρινές ταινίες για τις πολύ ζεστές ημέρες

Πέντε δροσερές καλοκαιρινές ταινίες για τις πολύ ζεστές ημέρες

Φτιάξτε ένα δροσερό ποτό, κόψτε λίγο καρπούζι, πάρτε αγκαλιά τον ανεμιστήρα και πατήστε play.

Αυτές οι δροσερές καλοκαιρινές ταινίες θα σας βοηθήσουν – κάπως – να ξεχάσετε τη ζέστη των ημερών.

Ticket to Paradise

Η Lily (Kaitlyn Denver) τελειώνει το πανεπιστήμιο και αποφασίζει να κάνει ένα ταξίδι στο εξωτικό Μπαλί. Εκεί θα γνωρίσει έναν πολύ γοητευτικό νεαρό που έχει δική του φάρμα για φύκια και θα αποφασίσουν να παντρευτούν. Σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός, εμάς δε μας πέφτει λόγος, αλλά οι γονείς της Lily, τους οποίους υποδύονται ο George Clooney και η Julia Roberts δεν επιθυμούν ιδιαίτερα αυτό το γάμο. Όταν λέμε ιδιαίτερα εννοούμε ότι εκεί που είναι χωρισμένοι 20 χρόνια και δε μιλιούνται αποφασίζουν να σαμποτάρουν το γάμο με κάθε τρόπο.

Palm Springs

Αν η «Ημέρα της Μαρμότας» είχε γυριστεί καλοκαίρι, τότε θα ήταν το Palm Springs (ή περίπου, τέλος πάντων). Ο Nyles (Andy Samberg) και η Sarah (Cristin Milioti) συναντιούνται σε έναν καλοκαιρινό γάμο, τον οποίο κάπως βαριούνται. Και η μοίρα, φυσικά, θα τους ανταμείψει με το να ξαναζούν τη μέρα του γάμου ξανά και ξανά και ξανά, μέχρι να δουν τι μπορούν να κάνουν για να προχωρήσει ο χρόνος.

Call Me By Your Name

Καλοκαίρι χωρίς τη συγκεκριμένη ταινία δε νοείται. Ο 17χρονος Elio (Timothée Chalamet) ερωτεύεται έναν άντρα λίγο πιο μεγάλο από αυτόν και περνούν ένα καλοκαίρι μέσα σε ένα συγκλονιστικά όμορφο σπίτι της ιταλικής εξοχής. Εμείς ένα τέτοιο σπίτι πού θα βρούμε;

Mamma Mia! Here We Go Again

Θεωρούμε δεδομένο ότι την πρώτη ταινία Mamma Mia! την έχετε ξαναδεί πρόσφατα και προχωράμε στο sequel, με την Lily James στο ρόλο της νεαρής Donna και τη Cher στο ρόλο της μαμάς της, σε ένα flashback στα ’70s. Μετά από εκεί, ξέρετε, τραγούδι, χορός, παραλίες, χρώματα, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth και μια απορία, αν και πότε θα υπάρξει τρίτη ταινία.

Jaws

Το διάσημο θρίλερ του Steven Spielberg διαδραματίζεται σε μια ήσυχη πόλη, η οποία υποδέχεται έναν απρόσκλητο επισκέπτη, ο οποίος είναι μεγάλος σε μέγεθος και έχει δολοφονικές διαθέσεις. «Θα χρειαστούμε μια μεγαλύτερη γρανίτα», θα πείτε στην πρώτη τρομακτική σκηνή – και με το δίκιο σας.

 ΠΗΓΗ: marieclaire

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ερντογάν σε διπλό ταμπλό προσβλέποντας σε ανταλλάγματα

Τίγκα στην πολυτέλεια τα γραφεία του Γενικού και Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα στο νέο κτίριο της Νομικής Υπηρεσίας – Πόσα θα κοστίσει και τι θα περιλαμβάνει

Απαγορεύεται η ρίψη πυροτεχνημάτων σε γάμους; Τι ισχύει με την έκδοση άδειας

Εξαπάτησε εταιρεία στη Λεμεσό και έκλεψε πέραν των 93 χιλιάδων ευρώ - Χειροπέδες σε 60χρονο

«Καμίνι» η Κύπρος: Στους 42 βαθμούς η θερμοκρασία - Kίτρινη προειδοποίηση από τη Μετεωρολογική Υπηρεσία

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top