Πλήρωσαν τον λογαριασμό με… πλαστά 10εύρα – Πήγαν ξανά στο ίδιο εστιατόριο αλλά… βρήκαν την Αστυνομία

Πλήρωσαν τον λογαριασμό με… πλαστά 10εύρα – Πήγαν ξανά στο ίδιο εστιατόριο αλλά… βρήκαν την Αστυνομία

Στη σύλληψη δύο προσώπων ηλικίας 18 και 19 ετών, προχώρησε τα ξημερώματα σήμερα η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, κατοχή και κυκλοφορία παραχαραγμένου νομίσματος και εξασφάλιση αγαθών με ψευδείς παραστάσεις.

Συγκριμένα, οι δύο ύποπτοι μετέβησαν μαζί με την παρέα τους το βράδυ της Πέμπτης 27/07/2023, σε υποστατικό στην επαρχία Αμμοχώστου, όπου αφού πλήρωσαν τον λογαριασμό, στη συνέχεια, ο ιδιοκτήτης διαπίστωσε ότι μεταξύ των χρημάτων που του έδωσαν, περιλαμβάνονταν εννέα πλαστά χαρτονομίσματα των 10 ευρώ.

Η ίδια παρέα, μετέβη εκ νέου στο ίδιο υποστατικό χθες βράδυ, όπου ο ιδιοκτήτης κάλεσε την Αστυνομία και υπέδειξε τα δύο πρόσωπα που πλήρωσαν με τα πλαστά χαρτονομίσματα, ενώ ο ένας εξ αυτών, επιχείρησε ξανά να πληρώσει με πλαστό χαρτονόμισμα, πριν την άφιξη της Αστυνομίας.

Στη συνέχεια, σε έρευνα που έγινε στον χώρο διαμονής των δύο υπόπτων ηλικίας 18 και 19 ετών, εντοπίστηκε ένα πλαστό χαρτονόμισμα των 10 ευρώ, το οποίο παραλήφθηκε ως τεκμήριο.

Οι δύο ύποπτοι οδηγήθηκαν το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα κράτησης για έξι μέρες.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.