Νεαρή κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού σε πάρκινγκ γνωστού καταστήματος στη Μύκονο

Νεαρή κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού σε πάρκινγκ γνωστού καταστήματος στη Μύκονο

Σε σοβαρή καταγγελία ότι έπεσε θύμα βιασμού και κλοπής προχώρησε μια νεαρή στη Μύκονο.

Η 22χρονη κατήγγειλε ότι ενώ βρισκόταν στο χώρο στάθμευσης γνωστού εστιατορίου, την προσέγγισε άνδρας ηλικίας 30 έως 40 ετών. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η νεαρή κατήγγειλε πως στην αρχή συνομίλησαν, και ξαφνικά την γύρισε και τη βίασε, πλην όμως λόγω της κατάστασής της – μέθη- δεν είναι σε θέση να θυμηθεί τι ακριβώς συνέβη.

Στη συνέχεια, όταν επέστρεψε στην οικία της, διαπίστωσε ότι της αφαιρέθηκαν κοσμήματα αξία 5.000 ευρώ. Την άτυχη κοπέλα θα την εξετάσει ιατροδικαστής.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά  Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

Η αποχώρηση της Αννίτας Δημητρίου από τη διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος, δεν έβαλε τέλος στις εσωκομματικές αναταράξεις. Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης συνεχίζουν τη μάχη, ο Μιχάλης Ιωαννίδης παίρνει δημόσια θέση υπέρ του δεύτερου, ενώ ο Νίκος Τορναρίτης επαναφέρει τους ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Αβέρωφ και δηλώνει απερίφραστα τη στήριξή του, σε δεύτερη θητεία του Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE