Πυρκαγιά στην Επαρχία Λεμεσού - Στη μάχη πέντε εναέρια μέσα

Πυρκαγιά στην Επαρχία Λεμεσού - Στη μάχη πέντε εναέρια μέσα

Σε κινητοποίηση τέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (31/7) η Πυροσβεστική Υπηρεσία, μετά από πυρκαγιά στην Επαρχία Λεμεσού.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά ξέσπασε μεταξύ του τριγώνου των Κοινοτήτων Κοιλάνι, Συλίκου, Κουκά Επαρχίας Λεμεσού.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δύσβατη περιοχή, χαράδρα και είναι σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση. Η Πυροσβεστική ανταποκρίθηκε με τρία πυροσβεστικά οχήματα υποστηριζόμενοι με άλλα τρία πυροσβεστικά οχήματα από Τμ. Δασών.

Έχουν επίσης ενεργοποιηθεί πέντε εναέρια μέσα (3 αεροσκάφος και δύο ελικόπτερα).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE