Πυρκαγιά στην Επαρχία Λεμεσού - Στη μάχη πέντε εναέρια μέσα

Πυρκαγιά στην Επαρχία Λεμεσού - Στη μάχη πέντε εναέρια μέσα

Σε κινητοποίηση τέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (31/7) η Πυροσβεστική Υπηρεσία, μετά από πυρκαγιά στην Επαρχία Λεμεσού.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά ξέσπασε μεταξύ του τριγώνου των Κοινοτήτων Κοιλάνι, Συλίκου, Κουκά Επαρχίας Λεμεσού.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δύσβατη περιοχή, χαράδρα και είναι σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση. Η Πυροσβεστική ανταποκρίθηκε με τρία πυροσβεστικά οχήματα υποστηριζόμενοι με άλλα τρία πυροσβεστικά οχήματα από Τμ. Δασών.

Έχουν επίσης ενεργοποιηθεί πέντε εναέρια μέσα (3 αεροσκάφος και δύο ελικόπτερα).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στο ZDF: Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη - «Το σημερινό status quo είναι επικίνδυνο»

Χριστοδουλίδης στο ZDF: Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη - «Το σημερινό status quo είναι επικίνδυνο»

Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη και η επανένωση της Κύπρου μπορεί να προσφέρει για όλους τους ανθρώπους της απίστευτες ευκαιρίες, αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γερμανικό κρατικό δίκτυο ZDF με την ευκαιρία της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE