Πυρκαγιά στην Επαρχία Λεμεσού - Στη μάχη πέντε εναέρια μέσα

Πυρκαγιά στην Επαρχία Λεμεσού - Στη μάχη πέντε εναέρια μέσα

Σε κινητοποίηση τέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (31/7) η Πυροσβεστική Υπηρεσία, μετά από πυρκαγιά στην Επαρχία Λεμεσού.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά ξέσπασε μεταξύ του τριγώνου των Κοινοτήτων Κοιλάνι, Συλίκου, Κουκά Επαρχίας Λεμεσού.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δύσβατη περιοχή, χαράδρα και είναι σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση. Η Πυροσβεστική ανταποκρίθηκε με τρία πυροσβεστικά οχήματα υποστηριζόμενοι με άλλα τρία πυροσβεστικά οχήματα από Τμ. Δασών.

Έχουν επίσης ενεργοποιηθεί πέντε εναέρια μέσα (3 αεροσκάφος και δύο ελικόπτερα).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Προσκαλέσαμε τον Ερντογάν στην άτυπη Σύνοδο της ΕΕ αλλά δεν ήταν θετικός»

ΠτΔ: «Προσκαλέσαμε τον Ερντογάν στην άτυπη Σύνοδο της ΕΕ αλλά δεν ήταν θετικός»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αποκάλυψε ότι η Κύπρος έχει αποστείλει πρόσκληση στον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να συμμετάσχει στο άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στην Κύπρο ή, εναλλακτικά, να εκπροσωπηθεί από τον Υπουργό Εξωτερικών ή τον Υφυπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων σε άτυπες συνεδριάσεις του Συμβουλίου Γενικών Υποθέσεων. Ωστόσο, όπως διευκρίνισε ο ίδιος, σε αποκλειστική συνέντευξη στον Νίκο Λούρδα για λογαριασμό του ΣΚΑΪ, η πρώτη αντίδραση από τουρκικής πλευράς δεν ήταν θετική, χωρίς ωστόσο αυτό να σταματά τις προσπάθειες της Λευκωσίας για θετικές εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE