Πυρκαγιά στην Επαρχία Λεμεσού - Στη μάχη πέντε εναέρια μέσα

Πυρκαγιά στην Επαρχία Λεμεσού - Στη μάχη πέντε εναέρια μέσα

Σε κινητοποίηση τέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (31/7) η Πυροσβεστική Υπηρεσία, μετά από πυρκαγιά στην Επαρχία Λεμεσού.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά ξέσπασε μεταξύ του τριγώνου των Κοινοτήτων Κοιλάνι, Συλίκου, Κουκά Επαρχίας Λεμεσού.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δύσβατη περιοχή, χαράδρα και είναι σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση. Η Πυροσβεστική ανταποκρίθηκε με τρία πυροσβεστικά οχήματα υποστηριζόμενοι με άλλα τρία πυροσβεστικά οχήματα από Τμ. Δασών.

Έχουν επίσης ενεργοποιηθεί πέντε εναέρια μέσα (3 αεροσκάφος και δύο ελικόπτερα).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Χωρίς την παρουσία ΜΜΕ επιτόπου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 4 το απόγευμα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών την οποία φιλοξενεί στην οικία του στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας ο Ειδικός Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE