LIFESTYLE

Άντριου Τέιτ: Οργή στη Βρετανία για το σχόλιό του σε φωτογραφία διάσημης παρουσιάστριας με μπικίνι

Άντριου Τέιτ: Οργή στη Βρετανία για το σχόλιό του σε φωτογραφία διάσημης παρουσιάστριας με μπικίνι

Οργή έχει προκαλέσει στη Βρετανία το επικριτικό σχόλιο που ανέβασε ο Άντριου Τέιτ στα social media για τη φωτογραφία με μπικίνι της Αμάντα Χόλντεν, διάσημης ραδιοφωνικής παραγωγού, ηθοποιού και κριτή του τηλεοπτικού σόου «Britain's Got Talent».

O αμφιλεγόμενος influencer, o οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για sex trafficking στη Ρουμανία και βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό με δικαστική απόφαση, «δυσαρεστήθηκε» από την ανάρτηση που έκανε η 52χρονη Χόλντεν από τις διακοπές της με τον σύζυγό της και αποφάσισε να μοιραστεί τη γνώμη του στα social media, προκαλώντας - για μία ακόμη φορά - αντιδράσεις.

Βίντεο από τη σημερινή εμφάνιση του Τέιτ στο δικαστήριο:


«Είσαι σύζυγος και μητέρα και έχεις περάσει προ πολλού την εφηβεία. Δεν υπάρχει λόγος για αυτό το post», έγραψε ο 36χρονος, που πολλοί χαρακτηρίζουν «βασιλιά» της τοξικής αρρενωπότητας, σε δική του ανάρτηση για την φωτογραφία της Χόλντεν.

 

Συνάδελφοι, φίλοι και φαν της Χόλντεν έσπευσαν να κατακεραυνώσουν τον Τέιτ για την προσπάθειά του να τραβήξει ξανά την προσοχή στα social media με επιθέσεις σε γυναίκες.

Ανάμεσά τους, η παρουσιάστρια της βρετανικής τηλεοπτικής εκπομπής Loose Women, Σαρλίν Γουάιτ, που έγραψε σε ανάρτησή της στο Twitter: «Αποζητάς την προσοχή τρολάροντας την Αμάντα Χόλντεν; Καλά θα κάνει κάποιος να αρχίσει να μαθαίνει βελονάκι και να σταματήσει να εμπλέκεται σε συζητήσεις για ενήλικους».

 


«Είσαι 36 χρονών και ποζάρεις γυμνόστηθος στη φωτογραφία του προφίλ σου βρε ανατριχιαστικέ τύπε», έγραψε ένας άλλος σχολιαστής στα social media.

«Κοντεύεις τα 40 και το προφίλ σου είναι γεμάτο με φωτογραφίες χωρίς μπλούζα, anime και πορνό», πρόσθεσε μια άλλη σχολιάστρια.


Πέρα από τα σχόλια που αναδεικνύουν την υποκρισία του Τέιτ, υπάρχουν αρκετές αναρτήσεις που επικρίνουν τον οπισθοδρομικό τρόπο σκέψης που αντανακλούν οι τοποθετήσεις του. «Ορισμένοι άνδρες νομίζουν ότι οι γυναίκες είναι ιδιοκτησία τους. Αυτό είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα. Νοοτροπία της εποχής των σπηλαίων». «Μήπως απλά να σταματήσουμε να λέμε στους άλλους τι πρέπει να κάνουν και τι όχι;» ρωτά ένα άλλο σχόλιο.

Η Αμάντα Χόλντερ είναι παντρεμένη με τον μουσικό παραγωγό Κρις Χιουζ και έχουν μαζί δυο παιδιά, την 17χρονη Αλέξα και την 11χρονη Χόλι. Το ζευγάρι είχε βιώσει μια μεγάλη απώλεια το 2011 όταν ο γιος τους Θίο γεννήθηκε νεκρός κατά τον 7ο μήνα της κύησης. Έκτοτε, η ραδιοφωνική παρουσιάστρια έχει συμμετάσχει σε πολλές δράσεις ευαισθητοποίησης του κοινού για τη θνησιγένεια μέσω του φιλανθρωπικού οργανισμού Aching Arms.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Μεγάλη Πέμπτη: Οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα σε κάθε Ορθόδοξη Εκκλησία για την Σταύρωση του Θεανθρώπου

Κάτι ψήθηκε στο «Τ»: Η κα Ανδρούλα μας μαθαίνει τα μυστικά της φλαούνας – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η Χρύσω Λέφου αποκαλύπτει στο «Τ» πως να βάψεις τα πιο όμορφα αυγά - Το έθιμο, οι εκδοχές και οι συμβολισμοί

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»



Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο μεταβαίνει την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με την Πρόεδρο της ΕΥρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, προκειμένου να συζητήσουν τρόπους παροχής πολιτικής και οικονομικής στήριξης στη χώρα από την ΕΕ και την αποτελεσματική διαχείριση του μεταναστευτικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top