ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Συζυγοκτονία Τρεμιθούσας: Συγκινημένη η κόρη του 76χρονου Χάντερ μετά την απελευθέρωση του - «Νόμιζα ότι τον είχα χάσει για πάντα» - Βίντεο

Συζυγοκτονία Τρεμιθούσας: Συγκινημένη η κόρη του 76χρονου Χάντερ μετά την απελευθέρωση του - «Νόμιζα ότι τον είχα χάσει για πάντα» - Βίντεο

Φανερά συγκινημένη είναι η κόρη του 76χρονου Βρετανού Ντέιβιντ Χάντερ, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος αφότου είχε κριθεί ένοχος για την ανθρωποκτονία της συζύγου του Τζανίς.

Συγκεκριμένα, ο 76χρονος αφέθηκε ελεύθερος, καθώς θεωρήθηκε ότι εξέτισε την ποινή του. Σύμφωνα με την απόφαση του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Πάφου, στον 76χρονο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δύο ετών με άμεση εκτέλεση της ποινής ωστόσο στην ποινή συντρέχει και το διάστημα της κράτησης του, δηλαδή από τις 18 Δεκεμβρίου 2021.

«Νόμιζα ότι τον είχα χάσει για πάντα»

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Dailymail, η κόρη του 76χρονου Ντέιβιντ Χάντερ, Lesley Cawthorne πίστευε ότι έχασε τον πατέρα της για πάντα και η ελευθερία του ένωσε ξανά την καρδιά της.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Το να μιλήσω στον μπαμπά μου ήταν το πιο εκπληκτικό πράγμα. Νιώθω ότι hκαρδιά μου έχει ξανασυναρμολογηθεί. Νόμιζα ότι τον είχα χάσει για πάντα. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Είναι καταπληκτικό. Όταν τον δω θα τον αγκαλιάσω και ποτέ μα ποτέ δεν θα τον αφήσω να φύγει».

Παράλληλα η Lesley, η οποία ξεκίνησε μια εκστρατεία crowdfunding για να συγκεντρώσει χρήματα για την υπεράσπισή του πατέρα της και έκανε ακούραστη εκστρατεία για την απελευθέρωση του, σημείωσε: «Θα τον ταΐσω και θα φροντίσω να τρώει και θα τον αγκαλιάσω τόσο σφιχτά. Απλώς δεν σκέφτηκα, μετά την ολοκλήρωση της υπόθεσης, ότι αυτό ήταν δυνατό».

Σημειώνεται ότι ο Χάντερ αντιμετώπισε μια αγωνιώδη δίκη που διήρκεσε περισσότερο από ένα χρόνο, με την Lesley να είχε αναγκαστεί να παρακαλέσει τον πατέρα της να μην αυτοκτονήσει σε μια βιντεόκληση μεταξύ τους.

Δείτε βίντεο:

Υπενθυμίζεται ότι, ο 76χρονος Ντέιβιντ Χάντερ, είχε δικαστεί για τη δολοφονία της 52χρονης συζύγου του, Τζανίς, την οποία σκότωσε στο τελευταίο στάδιο της ασθένειάς της τον Δεκέμβριο του 2021 στην Τρεμιθούσα.

Σύμφωνα με τα όσα είχε καταθέσει ο 76χρονος, η σύζυγός του έδινε μάχη με καρκίνο του αίματος και τον παρακάλεσε να δώσει τέλος στα βάσανά της, με τους δικηγόρους του να υποστηρίζουν ότι ο θάνατος ήταν υποβοηθούμενη αυτοκτονία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top