ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Συζυγοκτονία Τρεμιθούσας: «Λύγισε» έξω από το Δικαστήριο ο 76χρονος Χάντερ - «Δεν μπορώ να το περιγράψω, συγνώμη» - Βίντεο

Συζυγοκτονία Τρεμιθούσας: «Λύγισε» έξω από το Δικαστήριο ο 76χρονος Χάντερ - «Δεν μπορώ να το περιγράψω, συγνώμη» - Βίντεο

Ελεύθερος αφέθηκε ο 76χρονος Βρετανός Ντέιβιντ Χάντερ, ο οποίος είχε κριθεί ένοχος για την ανθρωποκτονία της συζύγου του Τζανίς.

Συγκεκριμένα, ο 76χρονος αφέθηκε ελεύθερος, καθώς θεωρήθηκε ότι εξέτισε την ποινή του. Σύμφωνα με την απόφαση του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Πάφου, στον 76χρονο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δύο ετών με άμεση εκτέλεση της ποινής ωστόσο στην ποινή συντρέχει και το διάστημα της κράτησης του, δηλαδή από τις 18 Δεκεμβρίου 2021.

«Λύγισε» έξω από το Δικαστήριο ο 76χρονος Χάντερ - «Δεν μπορώ να το περιγράψω, συγνώμη»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Dailymail, ο 76χρονος Χάντερ «λύγισε» έξω από το Μόνιμο Κακουργιοδικείου της Πάφου, αναφέροντας τα εξής:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που συνείσφεραν οικονομικά και ειδικά τους φίλους και συνάδελφούς μου. Δεν ξέρω πού θα ήμουν χωρίς αυτούς. Όταν δουλεύεις σε ένα ορυχείο, είσαι σε μια οικογένεια».

Ερωτηθείς πώς νιώθει μετά την απόφαση, ο 76χρονος απάντησε ότι «δεν μπορώ να το περιγράψω, συγνώμη. Μακάρι να μπορούσα, μακάρι να έβρισκα λέξεις να το περιγράψω αλλά δεν μπορώ».

«Όταν είσαι υπό πίεση για δύο χρόνια και δεν ξέρεις προς τα πού πάει όλο αυτό», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς πώς νιώθει, ο Χάντερ είπε: «Δεν μπορώ να το περιγράψω. Συγγνώμη. Μακάρι να μπορούσα, μακάρι να έβρισκα λέξεις να το περιγράψω αλλά δεν μπορώ.

Σημειώνεται ότι ο 76χρονος, μετά την απόφαση του Δικαστηρίου, κάλεσε μέσω FaceTime την κόρη του Lesley Cawthorne,, η οποία περίμενε με ανυπομονησία την απόφαση από το σπίτι της στο Norwich.

Η κόρη του 76χρονου, η οποία είχε ξεκινήσει και εκστρατεία crowdfunding για να συγκεντρώσει χρήματα για την υπεράσπισή του πατέρα της και έκανε ακούραστα εκστρατείες για την απελευθέρωση του, είπε ότι «το να μιλήσω στον μπαμπά μου ήταν το πιο εκπληκτικό πράγμα. Νιώθω ότι η καρδιά μου έχει ξανασυναρμολογηθεί».

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τον 76χρονο έξω από το Δικαστήριο:

 

 
 
Υπενθυμίζεται ότι, ο 76χρονος Ντέιβιντ Χάντερ, είχε δικαστεί για τη δολοφονία της 52χρονης συζύγου του, Τζανίς, την οποία σκότωσε στο τελευταίο στάδιο της ασθένειάς της τον Δεκέμβριο του 2021 στην Τρεμιθούσα.

Σύμφωνα με τα όσα είχε καταθέσει ο 76χρονος, η σύζυγός του έδινε μάχη με καρκίνο του αίματος και τον παρακάλεσε να δώσει τέλος στα βάσανά της, με τους δικηγόρους του να υποστηρίζουν ότι ο θάνατος ήταν υποβοηθούμενη αυτοκτονία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top