Υπό πλήρη έλεγχο πυρκαγιά μεταξύ των Κοινοτήτων Συλίκου - Λόφου - Κάηκαν συνολικά πέντε δεκάρια έκταση

Υπό πλήρη έλεγχο πυρκαγιά μεταξύ των Κοινοτήτων Συλίκου - Λόφου - Κάηκαν συνολικά πέντε δεκάρια έκταση

Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης (01/08) στην επαρχία Λεμεσού.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, «η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε στις 16:15 για πυρκαγιά μεταξύ των Κοινοτήτων Συλίκου - Λόφου Επαρχίας Λεμεσού. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση , σκουπίδια και αριθμό δέντρων».

Όπως αναφέρει, ανταποκρίθηκαμε με τριά πυροσβεστικά οχήματα από Επαρχία Λεμεσού και υποστηριζόμαστε με άλλα πέντε πυροσβεστικά οχήματα από Τμήμα Δασών και μία Φ.Π.Μ από την Υπηρεσία Θήρας. Επιπρόσθετα επιχείρησαν για την κατάσβεση και πέντε εναέρια μέσα. 

Η πυρκαγιά είναι υπό πλήρη έλεγχο. Συνολική καμένη έκταση στα πέντε δεκάρια.

Τα αίτια διερευνώνται, κατέληξε ο κ. Κεττής

* Φωτογραφία αρχείου

ΚΕ: «Πρωτοβουλία Ιορδανίας-ΚΔ για δημιουργία περιφερειακού κέντρου δασοπυρόσβεσης στην Κύπρο»

Σημαντική άνοδος τιμών κατοικιών στην Κύπρο λόγω ζήτησης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη και Μερτς - Στην ατζέντα Κυπριακό, Προεδρία ΕΕ και διμερείς σχέσεις

Τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη και Μερτς - Στην ατζέντα Κυπριακό, Προεδρία ΕΕ και διμερείς σχέσεις

Το Κυπριακό, η Προεδρία της ΕΕ, οι διμερείς σχέσεις αλλά και θέματα που σχετίζονται με την Τουρκία αναμένεται να απασχολήσουν τη συνάντηση την Παρασκευή του Γερμανού Καγκελάριου Φρίντριχ Μερτς με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Βερολίνο, σύμφωνα με αρμόδιες πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE