ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έρχονται χρεώσεις για το πάρκινγκ σε mall – Θέλουν να κόψουν τις καταχρήσεις

Έρχονται χρεώσεις για το πάρκινγκ σε mall – Θέλουν να κόψουν τις καταχρήσεις

Τέλος στα φαινόμενα κατάχρησης των χώρων στάθμευσης του Mall of Cyprus θέλει να βάλει η Διοίκηση του εμπορικού κέντρου και από τον Σεπτέμβριο θα τεθεί σε λειτουργία σύστημα control parking.

Σύμφωνα με διάφορες δημοσιεύσεις σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, πολίτες διαπίστωσαν ότι στο εν λόγω εμπορικό κέντρο άρχισε η τοποθέτηση αυτόματων μπαρών κυκλοφορίας και διερωτήθηκαν για το τι συμβαίνει, ενώ υπήρξαν και αναφορές πως σύντομα θα υπάρχει χρέωση για χρήση των χώρων στάθμευσης.

Όπως πληροφορείται, πάντως, το ThemaOnline, η Διοίκηση του εμπορικού κέντρου τους τελευταίους μήνες έχει καταγράψει σειρά φαινομένων κατάχρησης των χώρων στάθμευσης, με πολίτες να αφήνουν τα οχήματά τους εκεί προκειμένου να πάνε οπουδήποτε αλλού εκτός από το mall.

Μεταξύ άλλων, πολίτες φαίνεται ότι σταθμεύουν τα οχήματά τους στο πάρκινγκ του εμπορικού κέντρου και αντί να εισέλθουν σε αυτό για ψώνια, καφέ, φαγητό ή απλά για βόλτα, εισέρχονται σε άλλο όχημα από το δικό τους για να μεταβούν στην παραλία ή και ακόμη στο αεροδρόμιο εάν είναι πολλά άτομα.

Επίσης, διαπιστώθηκε πως εκπαιδευτικοί που μεταβαίνουν σε άλλες πόλεις, αφήνουν τα οχήματά τους για να μεταβούν στα σχολεία που εργάζονται με ένα αυτοκίνητο.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, οι πιο πάνω καταχρήσεις φαίνεται να είναι, πλέον, καθημερινό φαινόμενο, γεγονός πως αναγκάζει τη Διοίκηση του εμπορικού κέντρου να λάβει τα μέτρα της.

Προς την κατεύθυνση αυτή, με την εφαρμογή συστήματος control parking, η στάθμευση θα είναι δωρεάν για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που θα καθοριστεί. Μετά από το πέρας του διαστήματος αυτού, θα υπάρχει ενδεικτική χρέωση.

Σύμφωνα, εξάλλου, με τις ίδιες πληροφορίες, επίσημες ανακοινώσεις από τη Διοίκηση του Mall of Cyprus αναμένονται πριν τα μέσα Αυγούστου, αφού το μέτρο θα εφαρμοστεί, όπως αναφέρθηκε και εισαγωγικά, τον Σεπτέμβριο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top