Τυλίχθηκε στις φλόγες ημιφορτηγό στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λάρνακας

Τυλίχθηκε στις φλόγες ημιφορτηγό στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λάρνακας

 
Φωτιά εκδηλώθηκε σε ημιφορτηγό όχημα, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λάρνακας, σε σημείο λίγο πριν τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς, στη Λάρνακα, στην κατεύθυνση προς Λάρνακα, γύρω στις 10.30 το πρωί της Τετάρτης, με αποτέλεσμα να επηρεάζεται και η κυκλοφορία στην περιοχή.

Η Αστυνομία συστήνει ιδιαίτερη προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, που καλούνται να οδηγούν τα οχήματα τους με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα και να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα.
 
Μέλη της Αστυνομίας στο σημείο για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας, ενώ μέλη του Τμήματος Δασών επιχειρούν για κατάσβεση της πυρκαγιάς.
 
Ο οδηγός του φορτηγού εξήλθε έγκαιρα του οχήματος του, χωρίς να υποστεί οποιοδήποτε τραυματισμό.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE