ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έρχονται χρεώσεις για το πάρκινγκ σε mall – Θέλουν να κόψουν τις καταχρήσεις

Έρχονται χρεώσεις για το πάρκινγκ σε mall – Θέλουν να κόψουν τις καταχρήσεις

Τέλος στα φαινόμενα κατάχρησης των χώρων στάθμευσης του Mall of Cyprus θέλει να βάλει η Διοίκηση του εμπορικού κέντρου και από τον Σεπτέμβριο θα τεθεί σε λειτουργία σύστημα control parking.

Σύμφωνα με διάφορες δημοσιεύσεις σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, πολίτες διαπίστωσαν ότι στο εν λόγω εμπορικό κέντρο άρχισε η τοποθέτηση αυτόματων μπαρών κυκλοφορίας και διερωτήθηκαν για το τι συμβαίνει, ενώ υπήρξαν και αναφορές πως σύντομα θα υπάρχει χρέωση για χρήση των χώρων στάθμευσης.

Όπως πληροφορείται, πάντως, το ThemaOnline, η Διοίκηση του εμπορικού κέντρου τους τελευταίους μήνες έχει καταγράψει σειρά φαινομένων κατάχρησης των χώρων στάθμευσης, με πολίτες να αφήνουν τα οχήματά τους εκεί προκειμένου να πάνε οπουδήποτε αλλού εκτός από το mall.

Μεταξύ άλλων, πολίτες φαίνεται ότι σταθμεύουν τα οχήματά τους στο πάρκινγκ του εμπορικού κέντρου και αντί να εισέλθουν σε αυτό για ψώνια, καφέ, φαγητό ή απλά για βόλτα, εισέρχονται σε άλλο όχημα από το δικό τους για να μεταβούν στην παραλία ή και ακόμη στο αεροδρόμιο εάν είναι πολλά άτομα.

Επίσης, διαπιστώθηκε πως εκπαιδευτικοί που μεταβαίνουν σε άλλες πόλεις, αφήνουν τα οχήματά τους για να μεταβούν στα σχολεία που εργάζονται με ένα αυτοκίνητο.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, οι πιο πάνω καταχρήσεις φαίνεται να είναι, πλέον, καθημερινό φαινόμενο, γεγονός πως αναγκάζει τη Διοίκηση του εμπορικού κέντρου να λάβει τα μέτρα της.

Προς την κατεύθυνση αυτή, με την εφαρμογή συστήματος control parking, η στάθμευση θα είναι δωρεάν για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που θα καθοριστεί. Μετά από το πέρας του διαστήματος αυτού, θα υπάρχει ενδεικτική χρέωση.

Σύμφωνα, εξάλλου, με τις ίδιες πληροφορίες, επίσημες ανακοινώσεις από τη Διοίκηση του Mall of Cyprus αναμένονται πριν τα μέσα Αυγούστου, αφού το μέτρο θα εφαρμοστεί, όπως αναφέρθηκε και εισαγωγικά, τον Σεπτέμβριο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top