Συνελήφθη 29χρονος για κλοπή χαλκοσωλήνων στη Λεμεσό

Συνελήφθη 29χρονος για κλοπή χαλκοσωλήνων στη Λεμεσό

Στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 29 ετών, προχώρησε τα ξημερώματα σήμερα η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, κλοπή και παράνομη είσοδο.

Ο 29χρονος φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση κλοπής χαλκοσωλήνων και μπρούντζου αξίας 700 ευρώ, από εργοστάσιο στη Λεμεσό, στις 24/07/2023. Για την ίδια υπόθεση είχε συλληφθεί στις 25/07/2023 ακόμη ένα πρόσωπο ηλικίας 33 ετών.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Φτάνει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν – Πότε συναντά Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν – Το ραντεβού της 9ης Νοεμβρίου

Κυπριακό: Φτάνει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν – Πότε συναντά Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν – Το ραντεβού της 9ης Νοεμβρίου

Αργά το βράδυ της Πέμπτης αναμένεται να αφιχθεί στην Κύπρο η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία αναμένεται να έχει συνάντηση την Παρασκευή με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE