Συνελήφθη 29χρονος για κλοπή χαλκοσωλήνων στη Λεμεσό

Συνελήφθη 29χρονος για κλοπή χαλκοσωλήνων στη Λεμεσό

Στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 29 ετών, προχώρησε τα ξημερώματα σήμερα η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, κλοπή και παράνομη είσοδο.

Ο 29χρονος φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση κλοπής χαλκοσωλήνων και μπρούντζου αξίας 700 ευρώ, από εργοστάσιο στη Λεμεσό, στις 24/07/2023. Για την ίδια υπόθεση είχε συλληφθεί στις 25/07/2023 ακόμη ένα πρόσωπο ηλικίας 33 ετών.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Θα ενημερώσει Εθνικό Συμβούλιο για αφθώδη και μέτρα για επιπτώσεις πολέμου ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αν ζητηθεί

Λετυμπιώτης: Θα ενημερώσει Εθνικό Συμβούλιο για αφθώδη και μέτρα για επιπτώσεις πολέμου ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αν ζητηθεί

Αν ζητηθεί κατά τη συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, θα ενημερώσει και για τα θέματα του αφθώδους πυρετού και των μέτρων για τις οικονομικές συνέπειες της πολεμικής σύρραξης στην περιοχή, δήλωσε στο ΚΥΠΕ, απαντώντας σε ερώτηση, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE