Συνελήφθη 29χρονος για κλοπή χαλκοσωλήνων στη Λεμεσό

Συνελήφθη 29χρονος για κλοπή χαλκοσωλήνων στη Λεμεσό

Στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 29 ετών, προχώρησε τα ξημερώματα σήμερα η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, κλοπή και παράνομη είσοδο.

Ο 29χρονος φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση κλοπής χαλκοσωλήνων και μπρούντζου αξίας 700 ευρώ, από εργοστάσιο στη Λεμεσό, στις 24/07/2023. Για την ίδια υπόθεση είχε συλληφθεί στις 25/07/2023 ακόμη ένα πρόσωπο ηλικίας 33 ετών.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE