Συνελήφθη 29χρονος για κλοπή χαλκοσωλήνων στη Λεμεσό

Συνελήφθη 29χρονος για κλοπή χαλκοσωλήνων στη Λεμεσό

Στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 29 ετών, προχώρησε τα ξημερώματα σήμερα η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, κλοπή και παράνομη είσοδο.

Ο 29χρονος φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση κλοπής χαλκοσωλήνων και μπρούντζου αξίας 700 ευρώ, από εργοστάσιο στη Λεμεσό, στις 24/07/2023. Για την ίδια υπόθεση είχε συλληφθεί στις 25/07/2023 ακόμη ένα πρόσωπο ηλικίας 33 ετών.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στη Γαλλία ο ΠτΔ μετά από πρόσκληση Μακρόν - Θα συμμετέχει στην Εθνική Ημέρα της χώρας

Στη Γαλλία ο ΠτΔ μετά από πρόσκληση Μακρόν - Θα συμμετέχει στην Εθνική Ημέρα της χώρας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί σήμερα το απόγευμα για το Παρίσι, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του Γάλλου ομολόγου του, κ. Εμανουέλ Μακρόν, για να παραστεί στη στρατιωτική παρέλαση των γαλλικών Ενόπλων Δυνάμεων, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο στα Ηλύσια Πεδία, με την ευκαιρία της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE