ΠΑΡΑ-THEMA

«Ακροβάτης» σε εν κινήσει διπλοκάμπινο μόνο στους δρόμους της Κύπρου – Δείτε βίντεο

«Ακροβάτης» σε εν κινήσει διπλοκάμπινο μόνο στους δρόμους της Κύπρου – Δείτε βίντεο

Ένα αστείο αλλά, ταυτόχρονα, άκρως επικίνδυνο γεγονός έλαβε χώρα σε δρόμους της Κύπρου, ενώ έγινε viral στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Συγκεκριμένα, σε βίντεο που δημοσιοποιήθηκε στη σελίδα «I Love Cyprus Ρε» στο Facebook, πρόσωπο αγνώστου ταυτότητας φαίνεται να την είδε «ακροβάτης» και αψηφώντας τον κίνδυνο, στεκόταν μέσα στην καμπίνα εν κινήσει διπλοκάμπινου, με το ένα πόδι μέσα και το άλλο έξω από το αυτοκίνητο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, παρότι το εν λόγω αυτοκίνητο δεν οδηγούσε σε αυτοκινητόδρομο, από το βίντεο φαίνεται να διατηρούσε ένα επίπεδο αυξημένης ταχύτητας, αυξάνοντας παράλληλα και τον κίνδυνο ο «ακροβάτης» να τραυματιστεί.

Να αναφέρουμε ότι, το ThemaOnline επικοινώνησε με την Αστυνομία για να μάθει εάν υπήρξαν καταγγελίες από πολίτες για το συμβάν, όμως, για την ώρα κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει, ίσως λόγω και του ότι δεν διαφαίνονταν καθαρά, οι πινακίδες εγγραφής.

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με την Αστυνομία το εν λόγω περιστατικό εμπίπτει στην παράβαση σχετικά με την μεταφορά επιβάτη σε μη σταθερό κάθισμα και χρήση ζώνης ασφαλείας, ενώ σε περίπτωση που υπάρξει καταγγελία, πρόστιμο θα επιβληθεί τόσο στον οδηγό του οχήματος όσο και στο άτομο που κάνει την παράβαση.

Την ίδια ώρα, και με αφορμή το περιστατικό, η Αστυνομία απευθύνει, εκ νέου, έκκληση στο κοινό για αυστηρή τήρηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Δείτε βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top