Πήρε τη νίκη και πάει Δανία με πλεονέκτημα η Ομόνοια

Πήρε τη νίκη και πάει Δανία με πλεονέκτημα η Ομόνοια

Η Ομόνοια επικράτησε με 1-0 της Μίντζιλαντ, στον πρώτο αγώνα για τον γ’ προκριματικό του Κόνφερενς Λιγκ. Για τους πράσινους σκόραρε ο Μπεζούς.

Με την έναρξη του αγώνα η Μίντζιλαντ μπήκε πολύ δυνατά και είχε καθηλώσει την Ομόνοια, πραγματοποιώντας συνεχώς επιθέσεις. Οι πράσινοι φαίνονταν βραχυκυκλωμένη και δεν μπορούσαν να κρατήσουν την μπάλα και να βγουν μπροστά.

Στην συνέχεια η Ομόνοια άρχισε να βρίσκει τα πατήματα της και να κυκλοφορά πολύ καλύτερα την μπάλα. Οι Μίντζιλαντ έχασε κάποιες ευκαιρίες, αφού όλα τα σουτ των ποδοσφαιριστών τις, έβρισκαν σε ετοιμότητα τον Φαμπάνο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.