LIKE ONLINE

Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο το τρίγωνο της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Χείρωνα - Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας

Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο το τρίγωνο της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Χείρωνα - Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας

Το τρίγωνο της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Χείρωνα στο ξεκίνημα της εβδομάδας έρχεται για να γλυκάνει την καρδιά μας και για να μας βοηθήσει να επουλώσουμε τις πληγές μας και να γιατρέψουμε τραύματα του παρελθόντος.

Άνθρωποι που συναντάμε τώρα θα μας δώσουν μια ανάσα ανακούφισης, θα μας κατανοήσουν και θα μας αποδεχτούν ολοκληρωτικά. Ωστόσο, στις 16/08/2023 το κλίμα αλλάζει αφού η Νέα Σελήνη του μήνα στο φλογερό ζώδιο του Λέοντα φέρνει απρόοπτα, εκπλήξεις, πρόσκαιρους χωρισμούς ή αναπάντεχες επανασυνδέσεις. Θα δυσκολευτούμε να κάνουμε συμβιβασμούς και υποχωρήσεις και θα νιώσουμε την ανάγκη να αποδεσμευτούμε από ανθρώπους και καταστάσεις που μας καταπιέζουν ή που δεν μας επιτρέπουν να είμαστε ο εαυτός μας.

Η Νέα αυτή Σελήνη μας λέει ότι αν θέλουμε να προχωρήσουμε μπροστά, θα πρέπει να ξεβολευτούμε και να ακολουθήσουμε την καρδιά μας, ανεξάρτητα από το κόστος που μπορεί να έχει κάτι τέτοιο. Η συμμετοχή της ανάδρομης Αφροδίτης μας ωθεί να επανεξετάσουμε τις σχέσεις μας και να αναλογιστούμε τι μας αξίζει και τι όχι.

Ετοιμαστείτε λοιπόν για σημαντικές αποκαλύψεις που θα ανατρέψουν τα δεδομένα ή για νέες γνωριμίες που θα φέρουν τα πάνω – κάτω. Αργότερα την ίδια ημέρα, το τρίγωνο Άρη – Ουρανού μας χαρίζει τόλμη και μας δίνει το κίνητρο να δράσουμε και πάρουμε πρωτοβουλίες στον έρωτα. Καλούμαστε να πάρουμε ρίσκα, να ανανεωθούμε και να πειραματιστούμε στο σεξουαλικό κομμάτι. Θα μπούμε σε ερωτικές περιπέτειες που θα ανεβάσουν τη λίμπιντο στα ύψη ή θα έχουμε συναντήσεις που θα είναι έντονες και παθιασμένες αλλά μπορεί να μην έχουν σταθερότητα και διάρκεια στο χρόνο.

Διαβάστε αναλυτικά τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας από την Άση Μπήλιου στο lifenews

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top