Ένα πρωτότυπο delivery... στα κύματα - Άντρας μεταφέρει ποτά στη θάλασσα κάνοντας σερφ

Ένα πρωτότυπο delivery... στα κύματα - Άντρας μεταφέρει ποτά στη θάλασσα κάνοντας σερφ

Σε έναν κόσμο όπου η καινοτομία και η δημιουργικότητα διαμορφώνουν διαρκώς τον τρόπο ζωής, μία εταιρεία στο εξωτερικό, έχει φτιάξει μια πρωτότυπη υπηρεσία... delivery.

Σε ένα βίντεο που έχει αποσπάσει εκατοντάδες χιλιάδες likes στο Instagram, φαίνεται ένας άντρας να μεταφέρει smoothies στα νησιά Τερκς και Κέικος στην Καραϊβική, σε μία παρέα γυναικών που τον περιμένει στο σκάφος, κάνοντας σερφ.

Δείτε το βίντεο

Πηγή: protothema.gr

Ο κύβος ερρίφθη - Κλείνει άμεσα το κτιριακό συγκρότημα στη Χλώρακα - Τι θα γίνει με τους μετανάστες που διαμένουν εκεί παράνομα

Λετυμπιώτης για Πύλα: «Αναμένουμε από τα Ηνωμένα Έθνη να ανταποκριθούν και στους όρους εντολής τους»

Τα 30 χωριά της Κύπρου που κινδυνεύουν να εξαφανιστούν - Ποια είναι και πόσους κατοίκους έχουν

Κοντά σε νέο ρεκόρ αφίξεων τουριστών η Κύπρος - Ξεπέρασαν τα 2 εκατομμύρια το επτάμηνο - Οι 10 top αγορές

Με φειδώ και υπό προϋποθέσεις η δημιουργία νέων θέσεων στο Δημόσιο το 2024 - Τι θα γίνει με τους αορίστου χρόνου

«Βαρύ» πρόστιμο σε επτά κυνηγούς - Τους έπιασαν να κυνηγούν σε απαγορευμένες περιοχές

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE