ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Βαρύ» πρόστιμο σε επτά κυνηγούς - Τους έπιασαν να κυνηγούν σε απαγορευμένες περιοχές

«Βαρύ» πρόστιμο σε επτά κυνηγούς - Τους έπιασαν να κυνηγούν σε απαγορευμένες περιοχές

Την Κυριακή, ημέρα έναρξης του θερινού κυνηγίου, μέλη της Θήρας σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις εντόπισαν επτά πρόσωπα που κυνηγούσαν σε απαγορευμένη περιοχή.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 08:15 το πρωί της Κυριακής στην περιοχή του φράγματος Ασπρόκρεμμου εντοπίστηκαν δύο πρόσωπα ηλικίας 35 και 58 ετών να κυνηγούν σε απαγορευμένη περιοχή.

Τα δύο δόκο τους παραλήφθηκαν ως τεκμήρια καθώς και συνολικά 61 πλήρη φυσίγγια και 2 φρεσκοσκοτωμένα πτηνά. Τα πιο πάνω πρόσωπα οδηγήθηκαν στην Αστυνομία και τους εκδόθηκαν εξώδικα ύψους 3.000 ευρώ στον καθένα.

Ο κ. Νικολάου ανέφερε επίσης ότι σε δεύτερη περίπτωση άλλη ομάδα της Υπηρεσίας Θήρας και πάλι στις 08:15 το πρωί της Κυριακής σε έδαφος του χωριού Στενή εντόπισε σε μόνιμα απαγορευμένη περιοχή τρία πρόσωπα να κυνηγούν ηλικίας 55, 65 και 66 ετών.

Παραλήφθηκαν ως τεκμήρια τα κυνηγετικά καθώς 150 πλήρη φυσίγγια καθώς και 21 φρεσκοσκοτωμένα πτηνά. Ακολούθως οδηγήθηκαν στην Αστυνομία και τους εκδόθηκαν εξώδικα 3.220, 3.140 και 3.000 στον καθένα.

Στην τρίτη περίπτωση στις 09:00 στην περιοχή του φράγματος Ασπρόκρεμμου εντοπίστηκαν δύο πρόσωπα να κυνηγούν σε απαγορευμένη περιοχή ηλικίας 36 και 39 ετών. Κατασχέθηκαν τα κυνηγετικά τους καθώς επτά πλήρη φυσίγγια και 22 φρεσκοσκοτωμένα άγρια πτηνά. Επίσης τους εκδόθηκαν εξώδικα πρόστιμα ύψους 3.100 και 3.300 στον καθένα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Σύσκεψη στο Προεδρικό: Ψάχνουν λύσεις για τους μετανάστες στη Χλώρακα - Τα γεγονότα που οδήγησαν στην «έκρηξη» της κατάστασης

Τα 30 χωριά της Κύπρου που κινδυνεύουν να εξαφανιστούν - Ποια είναι και πόσους κατοίκους έχουν

Κοντά σε νέο ρεκόρ αφίξεων τουριστών η Κύπρος - Ξεπέρασαν τα 2 εκατομμύρια το επτάμηνο - Οι 10 top αγορές

Με φειδώ και υπό προϋποθέσεις η δημιουργία νέων θέσεων στο Δημόσιο το 2024 - Τι θα γίνει με τους αορίστου χρόνου

Θα συζητήσει σήμερα σε κλειστή συνεδρία το ΣΑ του ΟΗΕ τα επεισόδια στην Πύλα

Άφιξη 86 μεταναστών στο Κάβο Γκρέκο: Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα - Εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον τους

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top