Τον Γερουσιαστή Μενέντεζ θα τιμήσει η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Κύπρου

Τον Γερουσιαστή Μενέντεζ θα τιμήσει η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Κύπρου

Τον Αμερικανό Γερουσιαστή Ρόμπερτ Μενέντεζ θα τιμήσει η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Κύπρου, «για τη συμβολή του στον αγώνα του Κυπριακού Ελληνισμού για δικαιοσύνη και ελευθερία».

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής, η βράβευση θα γίνει την Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2023, στις 19:00 στην Ιερά Αρχιεπισκοπή, όπου ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος θα απονείμει στον Γερουσιαστή Μενέντεζ το Χρυσό Παράσημο του Αποστόλου Βαρνάβα, που συνιστά ύψιστη τιμητική διάκριση της Εκκλησίας Κύπρου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE