Τον Γερουσιαστή Μενέντεζ θα τιμήσει η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Κύπρου

Τον Γερουσιαστή Μενέντεζ θα τιμήσει η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Κύπρου

Τον Αμερικανό Γερουσιαστή Ρόμπερτ Μενέντεζ θα τιμήσει η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Κύπρου, «για τη συμβολή του στον αγώνα του Κυπριακού Ελληνισμού για δικαιοσύνη και ελευθερία».

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής, η βράβευση θα γίνει την Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2023, στις 19:00 στην Ιερά Αρχιεπισκοπή, όπου ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος θα απονείμει στον Γερουσιαστή Μενέντεζ το Χρυσό Παράσημο του Αποστόλου Βαρνάβα, που συνιστά ύψιστη τιμητική διάκριση της Εκκλησίας Κύπρου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τελευταία Ολομέλεια Βουλής: Η «καυτή» ατζέντα πριν την αυτοδιάλυση – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό και οι αναπομπές του ΠτΔ

Τελευταία Ολομέλεια Βουλής: Η «καυτή» ατζέντα πριν την αυτοδιάλυση – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό και οι αναπομπές του ΠτΔ

Με μια «καυτή» και πολυσύνθετη ατζέντα συνεδριάζει την Πέμπτη 23 Απριλίου στις 11 το πρωί για τελευταία φορά με την παρούσα σύστασή της η Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων πριν από την αυτοδιάλυσή της, θέτοντας στο επίκεντρο κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την ενέργεια, την εκπαίδευση, αλλά κυρίως τη μεταναστευτική πολιτική της χώρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE