Τον Γερουσιαστή Μενέντεζ θα τιμήσει η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Κύπρου

Τον Γερουσιαστή Μενέντεζ θα τιμήσει η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Κύπρου

Τον Αμερικανό Γερουσιαστή Ρόμπερτ Μενέντεζ θα τιμήσει η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Κύπρου, «για τη συμβολή του στον αγώνα του Κυπριακού Ελληνισμού για δικαιοσύνη και ελευθερία».

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής, η βράβευση θα γίνει την Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2023, στις 19:00 στην Ιερά Αρχιεπισκοπή, όπου ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος θα απονείμει στον Γερουσιαστή Μενέντεζ το Χρυσό Παράσημο του Αποστόλου Βαρνάβα, που συνιστά ύψιστη τιμητική διάκριση της Εκκλησίας Κύπρου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE