Τον Γερουσιαστή Μενέντεζ θα τιμήσει η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Κύπρου

Τον Γερουσιαστή Μενέντεζ θα τιμήσει η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Κύπρου

Τον Αμερικανό Γερουσιαστή Ρόμπερτ Μενέντεζ θα τιμήσει η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Κύπρου, «για τη συμβολή του στον αγώνα του Κυπριακού Ελληνισμού για δικαιοσύνη και ελευθερία».

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής, η βράβευση θα γίνει την Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2023, στις 19:00 στην Ιερά Αρχιεπισκοπή, όπου ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος θα απονείμει στον Γερουσιαστή Μενέντεζ το Χρυσό Παράσημο του Αποστόλου Βαρνάβα, που συνιστά ύψιστη τιμητική διάκριση της Εκκλησίας Κύπρου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Επιστολή στον ΟΗΕ με την οποία καταγγέλλει το παράνομο μνημόνιο μεταξύ της Τουρκίας και των κατεχόμενων περιοχών της Κύπρου για την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου, έστειλε η Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ κα Μαρία Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE