Φωτιά στον Έβρο: Καταδίωξη μέσα στα καμένα - Συνελήφθη διακινητής μεταναστών

Φωτιά στον Έβρο: Καταδίωξη μέσα στα καμένα - Συνελήφθη διακινητής μεταναστών

Καταδίωξη σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (25/8) στην περιοχή Λευκίμμης - Προβατώνα στον Έβρο, με διακινητή.

Ο διακινητής, σύμφωνα με το e-evros.gr, εντοπίστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και προσπάθησε να διαφύγει. Με ένα μαύρο όχημα το οποίο κινούνταν στην περιοχή κίνησε τις υποψίες των ανδρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Διδυμοτείχου οι οποίοι βρίσκονταν στο σημείο, καθώς πρόκειται για περιοχή η οποία δοκιμάζεται ακόμα από τις φωτιές.

Μόλις είδε τους άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, το ύποπτο όχημα ανέπτυξε ταχύτητα και ξεκίνησε η καταδίωξη. Κατά τη διάρκεια αυτής, έσπασε η ζάντα του μαύρου οχήματος με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί.

Στο σημείο έσπευσε και η Αστυνομία και συνέλαβαν τον διακινητή ο οποίος μετέφερε με το όχημά του, πέντε παράτυπους μετανάστες.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.