Επικό λάθος νονάς στη βάφτιση στην Ελλάδα: Μπέρδεψε το όνομα του παιδιού προκαλώντας… εγκεφαλικό στη μάνα – Δείτε βίντεο

Επικό λάθος νονάς στη βάφτιση στην Ελλάδα: Μπέρδεψε το όνομα του παιδιού προκαλώντας… εγκεφαλικό στη μάνα – Δείτε βίντεο

Με «διπλωματικό επεισόδιο» απειλήθηκε η βάφτιση ενός κοριτσιού, λόγω ενός λάθους της νονάς στο πλέον σημαντικό και φλέγον ζήτημα: αυτό του ονόματος, με αποτέλεσμα η μητέρα του παιδιού να φλερτάρει με το εγκεφαλικό επεισόδιο.

Σύμφωνα με βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok, η νονά μπερδεύτηκε και στο «όνομα αυτής» απάντησε «Χριστίνα», που ήταν το δικό της όνομα.

«Χριστίνα» είπε κι ο παπάς, με τη μητέρα να συνειδητοποιεί τι έχει συμβεί και να τελεί σε εμφανές σοκ. Ωστόσο κατάφερε να ψελλίσει: «Εδώ της μπέμπας;». Το πρόβλημα λύθηκε χάρη στον λεπτό χειρισμό του ιερέα που έσπευσε σε διευκρινίσεις, εξηγώντας ότι ζήτησε από τη νονά το όνομα της μπέμπας.

«Αααααα! Το παιδί; Συγγνώμη! Το δικό μου νόμιζα...», είπε, με τη μάνα να βάζει τα γέλια, χωρίς να έχει συνέλθει από το σοκ.

«Πώς θα το πούμε;» επανήλθε ο παπάς, που ήθελε να προλάβει τυχόν παρεξηγήσεις, προβλήματα ή και μαλλιοτραβήγματα.

«Παρασκευής» απάντησε η νονά με τον ιερέα και πάλι να διορθώνει, θέλοντας προφανώς να διασώσει και την τιμή μιας κουμπαριάς που παραλίγο να τελειώσει άδοξα αμέσως μόλις ξεκίνησε: «Και το όνομα αυτής… Παρασκευή!», με τη μητέρα επιτέλους να ηρεμεί και να ξεσπά σε γέλια.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα
 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE:  Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο -«Είμαι ακόμα ζωντανός» απαντά ο Νετανιάχου στις φήμες για τον θάνατό του

LIVE: Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο -«Είμαι ακόμα ζωντανός» απαντά ο Νετανιάχου στις φήμες για τον θάνατό του

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE