Κυβ. Εκπρόσωπος: Οδηγίες ΠτΔ για ταχεία διερεύνηση της επίθεσης σε τζαμί στη Λεμεσό

Κυβ. Εκπρόσωπος: Οδηγίες ΠτΔ για ταχεία διερεύνηση της επίθεσης σε τζαμί στη Λεμεσό

Μηδενική είναι η ανοχή της Κυβέρνησης σε φαινόμενα βίας δηλώνει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Σε ανάρτησή του, αναφέρει πως «η ψεσινή επίθεση στο τέμενος στη Λεμεσό είναι απαράδεκτη και καταδικαστέα. Η κυβέρνηση τονίζει με κατηγορηματικό τρόπο ότι τέτοια φαινόμενα δεν είναι ανεχτά».

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, έχει δώσει οδηγίες προς τις Αρχές για ταχεία διερεύνηση του περιστατικού, εντοπισμό των δραστών και προσαγωγής τους ενώπιον της δικαιοσύνης.

«Η διαφύλαξη των θρησκευτικών ελευθεριών και η προστασία των θρησκευτικών μνημείων της χώρας μας αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα της πολιτείας και του λαού μας. Η ανοχή της Κυβέρνησης σε φαινόμενα βίας είναι μηδενική. Η διασφάλιση της δημόσιας ασφάλειας αποτελεί θεμελιώδη υποχρέωση της πολιτείας», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE