Κυβ. Εκπρόσωπος: Οδηγίες ΠτΔ για ταχεία διερεύνηση της επίθεσης σε τζαμί στη Λεμεσό

Κυβ. Εκπρόσωπος: Οδηγίες ΠτΔ για ταχεία διερεύνηση της επίθεσης σε τζαμί στη Λεμεσό

Μηδενική είναι η ανοχή της Κυβέρνησης σε φαινόμενα βίας δηλώνει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Σε ανάρτησή του, αναφέρει πως «η ψεσινή επίθεση στο τέμενος στη Λεμεσό είναι απαράδεκτη και καταδικαστέα. Η κυβέρνηση τονίζει με κατηγορηματικό τρόπο ότι τέτοια φαινόμενα δεν είναι ανεχτά».

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, έχει δώσει οδηγίες προς τις Αρχές για ταχεία διερεύνηση του περιστατικού, εντοπισμό των δραστών και προσαγωγής τους ενώπιον της δικαιοσύνης.

«Η διαφύλαξη των θρησκευτικών ελευθεριών και η προστασία των θρησκευτικών μνημείων της χώρας μας αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα της πολιτείας και του λαού μας. Η ανοχή της Κυβέρνησης σε φαινόμενα βίας είναι μηδενική. Η διασφάλιση της δημόσιας ασφάλειας αποτελεί θεμελιώδη υποχρέωση της πολιτείας», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Λίγες ώρες πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει περισσότερο αρένα σύγκρουσης, παρά δημοκρατική διαδικασία. Η προεκλογική ολοκληρώνεται σήμερα τα μεσάνυχτα, αφήνοντας πίσω της μια έντονη γεύση τοξικότητας, προσωπικών επιθέσεων, πολιτικής έντασης και επικοινωνιακού θορύβου. Μια προεκλογική φτωχή σε ουσία, αλλά πλούσια σε αλληλοκατηγορίες, ειρωνείες και προσπάθειες πολιτικής εξόντωσης του αντιπάλου.

BEST OF TOTHEMAONLINE