Κυβ. Εκπρόσωπος: Οδηγίες ΠτΔ για ταχεία διερεύνηση της επίθεσης σε τζαμί στη Λεμεσό

Κυβ. Εκπρόσωπος: Οδηγίες ΠτΔ για ταχεία διερεύνηση της επίθεσης σε τζαμί στη Λεμεσό

Μηδενική είναι η ανοχή της Κυβέρνησης σε φαινόμενα βίας δηλώνει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Σε ανάρτησή του, αναφέρει πως «η ψεσινή επίθεση στο τέμενος στη Λεμεσό είναι απαράδεκτη και καταδικαστέα. Η κυβέρνηση τονίζει με κατηγορηματικό τρόπο ότι τέτοια φαινόμενα δεν είναι ανεχτά».

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, έχει δώσει οδηγίες προς τις Αρχές για ταχεία διερεύνηση του περιστατικού, εντοπισμό των δραστών και προσαγωγής τους ενώπιον της δικαιοσύνης.

«Η διαφύλαξη των θρησκευτικών ελευθεριών και η προστασία των θρησκευτικών μνημείων της χώρας μας αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα της πολιτείας και του λαού μας. Η ανοχή της Κυβέρνησης σε φαινόμενα βίας είναι μηδενική. Η διασφάλιση της δημόσιας ασφάλειας αποτελεί θεμελιώδη υποχρέωση της πολιτείας», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE