Κυβ. Εκπρόσωπος: Οδηγίες ΠτΔ για ταχεία διερεύνηση της επίθεσης σε τζαμί στη Λεμεσό

Κυβ. Εκπρόσωπος: Οδηγίες ΠτΔ για ταχεία διερεύνηση της επίθεσης σε τζαμί στη Λεμεσό

Μηδενική είναι η ανοχή της Κυβέρνησης σε φαινόμενα βίας δηλώνει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Σε ανάρτησή του, αναφέρει πως «η ψεσινή επίθεση στο τέμενος στη Λεμεσό είναι απαράδεκτη και καταδικαστέα. Η κυβέρνηση τονίζει με κατηγορηματικό τρόπο ότι τέτοια φαινόμενα δεν είναι ανεχτά».

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, έχει δώσει οδηγίες προς τις Αρχές για ταχεία διερεύνηση του περιστατικού, εντοπισμό των δραστών και προσαγωγής τους ενώπιον της δικαιοσύνης.

«Η διαφύλαξη των θρησκευτικών ελευθεριών και η προστασία των θρησκευτικών μνημείων της χώρας μας αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα της πολιτείας και του λαού μας. Η ανοχή της Κυβέρνησης σε φαινόμενα βίας είναι μηδενική. Η διασφάλιση της δημόσιας ασφάλειας αποτελεί θεμελιώδη υποχρέωση της πολιτείας», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE