Θάνατος Πριγκόζιν: Η Ρωσία ανακοίνωσε ότι ταυτοποιήθηκε η σορός του - Θεωρείται και επίσημα νεκρός

Θάνατος Πριγκόζιν: Η Ρωσία ανακοίνωσε ότι ταυτοποιήθηκε η σορός του - Θεωρείται και επίσημα νεκρός

Ο Γεβγκένι Πριγκόζιν είναι νεκρός, ανακοίνωσαν οι ρωσικές αρχές, όπως μεταδίδουν τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.

Με ανακοίνωσή της στο Telegram, η Ερευνητική Επιτροπή ανέφερε ότι οι ταυτότητες και των 10 ανθρώπων που σκοτώθηκαν στο αεροπορικό δυστύχημα στην περιοχή Τβερ αντιστοιχούν στη λίστα που αναφέρεται στο φύλο πτήσης.

«Στο πλαίσιο της έρευνας για το αεροπορικό δυστύχημα στην περιοχή Tver, ολοκληρώθηκαν οι μοριακές γενετικές εξετάσεις. Με βάση τα αποτελέσματά τους, διαπιστώθηκαν οι ταυτότητες και των δέκα νεκρών, αντιστοιχούν στον κατάλογο που αναφέρεται στο φύλλο πτήσης» αναφέρει η δημοσίευση.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν: Αποδεκτό το αίτημα για αναβολή - Πότε ορίστηκε

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν: Αποδεκτό το αίτημα για αναβολή - Πότε ορίστηκε

Για την ερχόμενη εβδομάδα Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 10.30 το πρωί ορίστηκε η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη.