ΕΛΛΑΔΑ

Στην Αλεξανδρούπολη η Κυπριακή Αποστολή - Θα επιχειρήσουν σε ένα μεγάλο και επικίνδυνο ενεργό μέτωπο

Στην Αλεξανδρούπολη η Κυπριακή Αποστολή - Θα επιχειρήσουν σε ένα μεγάλο και επικίνδυνο ενεργό μέτωπο

Η Κυπριακή αποστολή αφίχθηκε στην Αλεξανδρούπολη και κατευθύνεται στην περιοχή "Τρεις Βρύσες" παρά την Κοινότητα Σουφλίου στον Έβρο.

Όπως αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Ανδρέας Κεττής, εκεί θα ενσωματωθεί με τις Ελληνικές Πυροσβεστικές Δυνάμεις και θα επιχείρησουν σε ένα μεγάλο και επικινδυνο ενεργό μέτωπο.
 
Σημειώνει επίσης ότι ο Πρόξενος της Κύπρου στη Θεσαλλονική μετά από επαφή του με το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξεως βρίσκεται σε άμεση επαφή με την αποστολή μας για οποιαδήποτε υποστήριξη.
 
 
 
 
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top