Πρόλαβαν τα χειρότερα - Υπό πλήρη έλεγχο πυρκαγιά στην Πόλη Χρυσοχούς - Διερευνώνται τα αίτια

Πρόλαβαν τα χειρότερα - Υπό πλήρη έλεγχο πυρκαγιά στην Πόλη Χρυσοχούς - Διερευνώνται τα αίτια

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε κατά το τελευταίο 24ώρο σε 24 περιστατικά, 10 πυρκαγιές και 14 Ειδικές Εξυπηρετήσεις, όπως αναφέρει ο Εκπρόσωπος της  Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέας Κεττής.

Σύμφωνα με τον κ. Κεττή, στις 22:52 η Π.Υ ανταποκρίθηκε σε πυρκαγιά σε καλαμιώνα και άγρια βλάστηση σε κοίτη ποταμού στην Πόλη Χρυσοχούς. Υπό έλεγχο από τις 02:35. Εργάστηκαν 3 πυροσβεστικά οχήματα από Πυροσβεστικό Σταθμό Πόλης και από Επαρχία Πάφου, 1 από Δασών, 1 Φ.Π.Μ από Υπηρεσία Θήρας και 1 προωθητής γαιών. Τα πυροσβεστικά οχήματα παρέμειναν σε επιφυλακή και μετά τον έλεγχο μέχρι το πρωί σήμερα.

Τα αίτια διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Για την Πέμπτη ορίστηκε η συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων ενόψει της 26ης Αυγούστου, όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE