Πρόλαβαν τα χειρότερα - Υπό πλήρη έλεγχο πυρκαγιά στην Πόλη Χρυσοχούς - Διερευνώνται τα αίτια

Πρόλαβαν τα χειρότερα - Υπό πλήρη έλεγχο πυρκαγιά στην Πόλη Χρυσοχούς - Διερευνώνται τα αίτια

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε κατά το τελευταίο 24ώρο σε 24 περιστατικά, 10 πυρκαγιές και 14 Ειδικές Εξυπηρετήσεις, όπως αναφέρει ο Εκπρόσωπος της  Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέας Κεττής.

Σύμφωνα με τον κ. Κεττή, στις 22:52 η Π.Υ ανταποκρίθηκε σε πυρκαγιά σε καλαμιώνα και άγρια βλάστηση σε κοίτη ποταμού στην Πόλη Χρυσοχούς. Υπό έλεγχο από τις 02:35. Εργάστηκαν 3 πυροσβεστικά οχήματα από Πυροσβεστικό Σταθμό Πόλης και από Επαρχία Πάφου, 1 από Δασών, 1 Φ.Π.Μ από Υπηρεσία Θήρας και 1 προωθητής γαιών. Τα πυροσβεστικά οχήματα παρέμειναν σε επιφυλακή και μετά τον έλεγχο μέχρι το πρωί σήμερα.

Τα αίτια διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Θέματα ουσίας και συγκεκριμένα τις συγκλίσεις, αλλά και θέματα μεθοδολογίας και ΜΟΕ συζήτησαν στη σχεδόν τρίωρη συνάντησή τους την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, στα γραφεία της αποστολής Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών, στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας, στην νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE