Πρόλαβαν τα χειρότερα - Υπό πλήρη έλεγχο πυρκαγιά στην Πόλη Χρυσοχούς - Διερευνώνται τα αίτια

Πρόλαβαν τα χειρότερα - Υπό πλήρη έλεγχο πυρκαγιά στην Πόλη Χρυσοχούς - Διερευνώνται τα αίτια

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε κατά το τελευταίο 24ώρο σε 24 περιστατικά, 10 πυρκαγιές και 14 Ειδικές Εξυπηρετήσεις, όπως αναφέρει ο Εκπρόσωπος της  Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέας Κεττής.

Σύμφωνα με τον κ. Κεττή, στις 22:52 η Π.Υ ανταποκρίθηκε σε πυρκαγιά σε καλαμιώνα και άγρια βλάστηση σε κοίτη ποταμού στην Πόλη Χρυσοχούς. Υπό έλεγχο από τις 02:35. Εργάστηκαν 3 πυροσβεστικά οχήματα από Πυροσβεστικό Σταθμό Πόλης και από Επαρχία Πάφου, 1 από Δασών, 1 Φ.Π.Μ από Υπηρεσία Θήρας και 1 προωθητής γαιών. Τα πυροσβεστικά οχήματα παρέμειναν σε επιφυλακή και μετά τον έλεγχο μέχρι το πρωί σήμερα.

Τα αίτια διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE