Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο εισήχθη ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Την είδηση μετέδωσε η εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN, σημειώνοντας ότι δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος που προκάλεσε την εισαγωγή του στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του σταθμού ο κ. Κουτσούμπας έχει λοίμωξη του αναπνευστικού και ανέβασε πυρετό. Μάλιστα είχε αποφασιστεί να μην μιλήσει σήμερα στην προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή σχετικά με τις πρόσφατες πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν στη χώρα.

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ κατά τη διάρκεια της νύχτας αισθάνθηκε ενοχλήσεις και εισήχθη στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

ΠΗΓΗ: Έθνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE