Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο εισήχθη ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Την είδηση μετέδωσε η εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN, σημειώνοντας ότι δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος που προκάλεσε την εισαγωγή του στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του σταθμού ο κ. Κουτσούμπας έχει λοίμωξη του αναπνευστικού και ανέβασε πυρετό. Μάλιστα είχε αποφασιστεί να μην μιλήσει σήμερα στην προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή σχετικά με τις πρόσφατες πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν στη χώρα.

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ κατά τη διάρκεια της νύχτας αισθάνθηκε ενοχλήσεις και εισήχθη στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

ΠΗΓΗ: Έθνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μάχη για τη ζωή δίνει η 46χρονη μητέρα - Με το υπηρεσιακό όπλο «υπέγραψε» την τραγωδία ο αστυνομικός

Μάχη για τη ζωή δίνει η 46χρονη μητέρα - Με το υπηρεσιακό όπλο «υπέγραψε» την τραγωδία ο αστυνομικός

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η 46χρονη μητέρα στη Λεμεσό, με τις επόμενες ώρες να θεωρούνται καθοριστικές για τη ζωή της.