Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο εισήχθη ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Την είδηση μετέδωσε η εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN, σημειώνοντας ότι δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος που προκάλεσε την εισαγωγή του στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του σταθμού ο κ. Κουτσούμπας έχει λοίμωξη του αναπνευστικού και ανέβασε πυρετό. Μάλιστα είχε αποφασιστεί να μην μιλήσει σήμερα στην προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή σχετικά με τις πρόσφατες πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν στη χώρα.

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ κατά τη διάρκεια της νύχτας αισθάνθηκε ενοχλήσεις και εισήχθη στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

ΠΗΓΗ: Έθνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.