Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο εισήχθη ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Την είδηση μετέδωσε η εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN, σημειώνοντας ότι δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος που προκάλεσε την εισαγωγή του στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του σταθμού ο κ. Κουτσούμπας έχει λοίμωξη του αναπνευστικού και ανέβασε πυρετό. Μάλιστα είχε αποφασιστεί να μην μιλήσει σήμερα στην προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή σχετικά με τις πρόσφατες πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν στη χώρα.

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ κατά τη διάρκεια της νύχτας αισθάνθηκε ενοχλήσεις και εισήχθη στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

ΠΗΓΗ: Έθνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE