Καμπάνα χιλιάδων ευρώ σε κυνηγό - Βρισκόταν σε απαγορευμένη περιοχή

Καμπάνα χιλιάδων ευρώ σε κυνηγό - Βρισκόταν σε απαγορευμένη περιοχή

Εξώδικο πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ εξέδωσε σε ένα πρόσωπο η Υπηρεσία Θήρας για παράνομο κυνήγι.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 3.9.23 η Υπηρεσία Θήρας εντόπισε στην περιοχή Έζουσας στην Αγία Βαρβάρα ένα πρόσωπο μόνιμο κάτοικο Πάφου να κυνηγά σε απαγορευμένη περιοχή.

Ακολούθησε η κατάσχεση του κυνηγετικού του όπλου  και αριθμό φυσιγγίων που είχε στην κατοχή του και του εκδόθηκε εξώδικο πρόστιμο 3.000 ευρώ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι κινήσεις της Αννίτας και ο δρόμος προς το 2028 - Οι επιλογές προσώπων και οι εσωκομματικές αναδιατάξεις

Οι κινήσεις της Αννίτας και ο δρόμος προς το 2028 - Οι επιλογές προσώπων και οι εσωκομματικές αναδιατάξεις

Στην πολιτική, τίποτα δεν είναι ποτέ αποκομμένο από το επόμενο βήμα. Ακόμη και οι πιο «τυπικές» κινήσεις συχνά λειτουργούν ως κομμάτια ενός μεγαλύτερου παζλ, που σχηματίζεται σταδιακά, σχεδόν αθόρυβα, μέχρι να γίνει ορατή η πλήρης εικόνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE