Καμπάνα χιλιάδων ευρώ σε κυνηγό - Βρισκόταν σε απαγορευμένη περιοχή

Καμπάνα χιλιάδων ευρώ σε κυνηγό - Βρισκόταν σε απαγορευμένη περιοχή

Εξώδικο πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ εξέδωσε σε ένα πρόσωπο η Υπηρεσία Θήρας για παράνομο κυνήγι.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 3.9.23 η Υπηρεσία Θήρας εντόπισε στην περιοχή Έζουσας στην Αγία Βαρβάρα ένα πρόσωπο μόνιμο κάτοικο Πάφου να κυνηγά σε απαγορευμένη περιοχή.

Ακολούθησε η κατάσχεση του κυνηγετικού του όπλου  και αριθμό φυσιγγίων που είχε στην κατοχή του και του εκδόθηκε εξώδικο πρόστιμο 3.000 ευρώ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

Στην ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών και στις πρωτοβουλίες που προωθεί η Κυβέρνηση για τη δημιουργία ενός πιο αποτελεσματικού και σύγχρονου κράτους επικεντρώνεται το νέο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE