Καμπάνα χιλιάδων ευρώ σε κυνηγό - Βρισκόταν σε απαγορευμένη περιοχή

Καμπάνα χιλιάδων ευρώ σε κυνηγό - Βρισκόταν σε απαγορευμένη περιοχή

Εξώδικο πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ εξέδωσε σε ένα πρόσωπο η Υπηρεσία Θήρας για παράνομο κυνήγι.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 3.9.23 η Υπηρεσία Θήρας εντόπισε στην περιοχή Έζουσας στην Αγία Βαρβάρα ένα πρόσωπο μόνιμο κάτοικο Πάφου να κυνηγά σε απαγορευμένη περιοχή.

Ακολούθησε η κατάσχεση του κυνηγετικού του όπλου  και αριθμό φυσιγγίων που είχε στην κατοχή του και του εκδόθηκε εξώδικο πρόστιμο 3.000 ευρώ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.