Καμπάνα χιλιάδων ευρώ σε κυνηγό - Βρισκόταν σε απαγορευμένη περιοχή

Καμπάνα χιλιάδων ευρώ σε κυνηγό - Βρισκόταν σε απαγορευμένη περιοχή

Εξώδικο πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ εξέδωσε σε ένα πρόσωπο η Υπηρεσία Θήρας για παράνομο κυνήγι.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 3.9.23 η Υπηρεσία Θήρας εντόπισε στην περιοχή Έζουσας στην Αγία Βαρβάρα ένα πρόσωπο μόνιμο κάτοικο Πάφου να κυνηγά σε απαγορευμένη περιοχή.

Ακολούθησε η κατάσχεση του κυνηγετικού του όπλου  και αριθμό φυσιγγίων που είχε στην κατοχή του και του εκδόθηκε εξώδικο πρόστιμο 3.000 ευρώ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

Βρισκόμαστε για πρώτη φορά, μετά από πάρα πολλά χρόνια, σε μια έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η παρουσία του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο δεν ήταν καθόλου τυχαία, αλλά ήταν αποτέλεσμα μιας συστηματικής προσπάθειας που ξεκίνησε η Κυβέρνηση τον Μάρτιο του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE