Καμπάνα χιλιάδων ευρώ σε κυνηγό - Βρισκόταν σε απαγορευμένη περιοχή

Καμπάνα χιλιάδων ευρώ σε κυνηγό - Βρισκόταν σε απαγορευμένη περιοχή

Εξώδικο πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ εξέδωσε σε ένα πρόσωπο η Υπηρεσία Θήρας για παράνομο κυνήγι.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 3.9.23 η Υπηρεσία Θήρας εντόπισε στην περιοχή Έζουσας στην Αγία Βαρβάρα ένα πρόσωπο μόνιμο κάτοικο Πάφου να κυνηγά σε απαγορευμένη περιοχή.

Ακολούθησε η κατάσχεση του κυνηγετικού του όπλου  και αριθμό φυσιγγίων που είχε στην κατοχή του και του εκδόθηκε εξώδικο πρόστιμο 3.000 ευρώ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Το κράτος είναι οι πολίτες του - Είναι το κίνητρο και το κριτήριο κάθε δημοκρατικού πολιτεύματος»

ΠτΔ: «Το κράτος είναι οι πολίτες του - Είναι το κίνητρο και το κριτήριο κάθε δημοκρατικού πολιτεύματος»

Η Πολιτεία έχει χρέος και ελάχιστη υποχρέωση να στηρίζει τους εθελοντές και να αναδεικνύει την αξία του εθελοντισμού, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας σε εκδήλωση για τη Διεθνή Ημέρα Εθελοντισμού, στο Προεδρικό Μέγαρο.