ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχολές Καλές Τεχνών στην Ελλάδα: Αυτοί πέτυχαν στις εξετάσεις – Πότε θα γίνει έκθεση των έργων τους

Σχολές Καλές Τεχνών στην Ελλάδα: Αυτοί πέτυχαν στις εξετάσεις – Πότε θα γίνει έκθεση των έργων τους

Tα αποτελέσματα των εξετάσεων για εισαγωγή σε τμήματα καλών τεχνών στην Ελλάδα ανακοίνωσε το κυπριακό Υπουργείο Παιδείας.

Συγκεκριμένα, το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας ανακοινώνει τα αποτελέσματα των Εξετάσεων για εισαγωγή στο Τμήμα Εικαστικών Τεχνών της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών Αθήνας, στο Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στο Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και στο Τμήμα Εικαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, που διεξήχθησαν από την Υπηρεσία Εξετάσεων από τις 28 Αυγούστου μέχρι τη 1 Σεπτεμβρίου 2023.

Ανακοινώνεται, επίσης, η κατανομή των θέσεων, όπως αυτή προκύπτει από τη βαθμολογία και τη σειρά προτίμησης των υποψηφίων.

Η έκθεση των έργων των επιτυχόντων θα λάβει χώρα στο κτήριο της Υπηρεσίας Εξετάσεων (οδός Μεγάρων 23, Τ.Κ. 2032, Στρόβολος), την Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου και τη Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023 και θα είναι ανοιχτή για το κοινό μεταξύ των ωρών 10:00 - 14:00.

Οι επιτυχόντες/οι επιτυχούσες παρακαλούνται να παραλάβουν κατά τη διάρκεια της έκθεσης από την Υπηρεσία Εξετάσεων, τη σχετική βεβαίωση, η οποία είναι απαραίτητη για την εγγραφή τους στα πιο πάνω Τμήματα.

Δείτε τους επιτυχόντες εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Η πυρκαγιά στην περιοχή του Φαρμακά έχει οριοθετηθεί, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Δικαιοσύνης Δημόσιας Τάξης Μάριος Χαρτσιώτης, εκφράζοντας αισιοδοξία πως με την ενεργοποίηση των πτητικών μέσων με το πρώτο φως της ημέρας η πυρκαγιά θα τεθεί υπό έλεγχο μέχρι το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top