ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Νεκρός ο 34χρονος στην Ξυλοτύμπου - Αντιμέτωπα με το αδίκημα του φόνου εκ προμελέτης τα δύο αδέλφια

Νεκρός ο 34χρονος στην Ξυλοτύμπου - Αντιμέτωπα με το αδίκημα του φόνου εκ προμελέτης τα δύο αδέλφια

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 35χρονος, Νίκος Αγγελή, από τη Ξυλοτύμπου ο οποίος είχε πέσει θύμα απόπειρας φόνου στις 29 Αυγούστου, αφού χθες (5/9), με τη συγκατάθεση της οικογένειας, αποσυνδέθηκε από τη μηχανική υποστήριξη και απεβίωσε.

Κατόπιν τούτου, η ποινική πτυχή της υπόθεσης αλλάζει και εναντίον των δύο αδελφιών από τη Ξυλοτύμπου που έχουν συλληφθεί διερευνάται πλέον υπόθεση φόνου εκ προμελέτης. Η 32χρονη και ο 42χρονος αδελφός της επρόκειτο χθες να επανασυλληφθούν άμεσα αντιμετωπίζοντας πλέον τη σοβαρότερη κατηγορία του ποινικού κώδικα και αν οδηγηθούν στη δικαιοσύνη και καταδικαστούν, θα γίνουν ισοβίτες.

Η οικογένεια του θύματος είχε ενημερωθεί από τους γιατρούς από την πρώτη στιγμή ότι ο 35χρονος ήταν κλινικά νεκρός και κρατείτο στη ζωή με μηχανική υποστήριξη και χθες λήφθηκε η απόφαση να αποσυνδεθεί από τα μηχανήματα καθώς δεν υπήρχε ιατρική ελπίδα να ανανήψει έχοντας υποστεί ανεπανόρθωτα τραύματα στο κεφάλι.

H Αστυνομία ζήτησε και εξασφάλισε χθες την ανανέωση της κράτησης της 32χρονης για άλλες 5 μέρες για να ολοκληρώσει την ποινική έρευνα ταυτόχρονα με τις ανακρίσεις του αδελφού της, αλλά στην πορεία τα πράγματα πήραν άλλη τροπή με το θάνατο του θύματος της επίθεσης. Έτσι, εκεί που τα δύο αδέλφια ήταν αντιμέτωπα με το αδίκημα της απόπειρας φόνου, τώρα είναι αντιμέτωποι με φόνο εκ προμελέτης που επισύρει δια νόμου ποινή ισόβιας φυλάκισης.

Ο 42χρονος αδελφός της 32χρονης φέρεται να ομολόγησε ότι κτύπησε τον 35χρονο, ωστόσο, ισχυρίστηκε ότι τον κτύπησε με τα χέρια και πεφτοντας στο έδαφος κτύπησε στο κεφάλι, ισχυρισμός που δεν φαίνεται να πείθει τους ανακριτές, αφού υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι ο 35χρονος κτυπήθηκε στο κεφάλι με βαρύ αντικείμενο, πιθανότατα μεταλλική σωλήνα, επίθεση η οποία είχε τη χθεσινή τραγική κατάληξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά στην Επ. Λεμεσού - Προχώρησε με ανάκληση προσωπικού η Πυροσβεστική - Δείτε βίντεο

Δεύτερη τραγωδία στις Φυλακές: Απεβίωσε Κύπριος κατάδικος - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όμως δεν τα κατάφερε

Ανείπωτη θλίψη – Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ο Παναγιώτης «Η μέρα δεν ξημέρωσε πολύ καλά»

Παραιτήθηκε από τους Οικολόγους η Έφη Ξάνθου - «Δεν μετανιώνω για τα 23 χρόνια που αφιέρωσα στο Κίνημα»

Καραγιάννης και Κωστρίκκης στο «Τ»: Να ανησυχούμε από την απόσυρση του AstraZeneca; - Όσα αναφέρουν



ΠτΔ για «όχι» Τατάρ: «Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν κάθεται στο τραπέζι των συζητήσεων»

ΠτΔ για «όχι» Τατάρ: «Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν κάθεται στο τραπέζι των συζητήσεων»

Την απόρριψη του κατοχικού ηγέτη Ερσίν Τατάρ, κλήθηκε να σχολιάσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφορικά την πρόταση της Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, για τριμερή συνάντηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top