Kαταρρακτώδεις βροχές και πλημμύρες στην Tουρκία: Τουλάχιστον επτά νεκροί

Kαταρρακτώδεις βροχές και πλημμύρες στην Tουρκία: Τουλάχιστον επτά νεκροί

Τουλάχιστον επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τις καταρρακτώδεις βροχές και τις πλημμύρες που έπληξαν την Τουρκία τις τελευταίες δύο ημέρες, ανακοίνωσαν οι αρχές.

Ένας άνθρωπος αγνοείται στην επαρχία Κιρκλαρελί (Σαράντα Εκκλησιές).

Ο υπουργός Εσωτερικών Αλί Γιερλίκαγια ανακοίνωσε ότι από τους 31 τραυματίες οι οκτώ παραμένουν για νοσηλεία σε νοσοκομεία της Κωνσταντινούπολης, όπου οι δρόμοι μετατράπηκαν σε χείμαρρους. Ένας σταθμός του μετρό πλημμύρισε εν μέρει και δεκάδες άνθρωποι χρειάστηκε να απεγκλωβιστούν από το κτίριο μιας δημοτικής βιβλιοθήκης, μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.


Οι βροχές στην Κωνσταντινούπολη ήρθαν ύστερα από ένα ιδιαίτερα ξηρό καλοκαίρι, στη διάρκεια του οποίου η στάθμη των υδάτων στους ταμιευτήρες νερού της πόλης αυτής των 16 εκατομμυρίων κατοίκων είχε πέσει στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων εννέα ετών.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE