Επτά οι νεκροί από τις πλημμύρες στη Θεσσαλία - Ακόμη ένα θύμα βρέθηκε στον Βόλο

Επτά οι νεκροί από τις πλημμύρες στη Θεσσαλία - Ακόμη ένα θύμα βρέθηκε στον Βόλο

Ακόμα ένα θύμα από την κακοκαιρία Daniel στην Θεσσαλία καθώς ένας άνδρας που αγνοούνταν από χθες στον Βόλο, βρέθηκε σήμερα νεκρός.

Σήμερα ένας άνδρας που η τύχη του αγνοούνταν από χθες το βράδυ εντοπίστηκε νεκρός πριν από λίγα λεπτά στη θαλάσσια περιοχή.

Έφυγε χθες στις 11.00 το βράδυ από το σπίτι του κοντά στο Ξενία προκειμένου να γεμίσει έναν κουβά νερό από το συντριβάνι της περιοχής, όμως δεν επέστρεψε ποτέ.

Άμεσα ξεκίνησαν οι έρευνες και σήμερα εντοπίστηκε μπροστά στην παραλία του Ίσαλου νεκρός σήμερα το πρωί από εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού:

Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Μύρινας, για την ύπαρξη σορού άνδρα, σε προχωρημένη σήψη, στην παραλία ¨ΠΕΤΣΙΑ¨ Παναγίας ν. Λήμνου.

Ο άνδρας, αγνώστων λοιπών στοιχείων, είχε ύψος περίπου 1,75 - 1,80, ηλικία 50 - 55, ενώ έφερε καλοκαιρινή καταδυτική στολή χρώματος μαύρου και μπλε.

Η ανωτέρω σορός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο - Κέντρο Υγείας Λήμνου για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Μύρινας.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

Η Εκτελεστική Γραμματεία του κινήματος ΑΛΜΑ, η οποία συνήλθε το απόγευμα της Τετάρτης, αποφάσισε να ζητήσει συνάντηση με όλα τα κόμματα πλην του ΔΗΣΥ, για το θέμα της Προεδρίας της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE