Νέο πλοιάριο με πάνω από 110 μετανάστες στο Κάβο Γκρέκο - Ανάμεσά τους 11 παιδιά και 15 ασυνόδευτοι ανήλικοι

Νέο πλοιάριο με πάνω από 110 μετανάστες στο Κάβο Γκρέκο - Ανάμεσά τους 11 παιδιά και 15 ασυνόδευτοι ανήλικοι

Συνολικά 118 άτομα, έφτασαν τα ξημερώματα με πλοιάριο στη θαλάσσια περιοχή του Κάβο Γκρέκο στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου.

Το πλοιάριο εντοπίστηκε γύρω στις 04.40 τα ξημερώματα και λόγω της υπερφόρτωσης του, κρίθηκε αναγκαία η μετάβαση στο σημείο σκαφών της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας.

Στο πλοιάριο επέβαιναν συνολικά 118 άτομα, 83 άντρες, 9 γυναίκες, 11 παιδιά και 15 ασυνόδευτοι ανήλικοι, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στην μαρίνα Αγίας Νάπας και από εκεί οδηγήθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου.

Τα 118 άτομα, όλοι από τη Συρία, ανακρίνονται και λαμβάνονται τα στοιχεία τους, ενώ με την ολοκλήρωση της διαδικασίας αναμένεται να μεταφερθούν στη συνέχεια στο Κέντρο Πρώτης Υποδοχής «Πουρνάρα» στην Κοκκινοτριμιθιά.

Πηγή: ΚΥΠΕ / *κεντρική φωτογραφεία - αρχείο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος που άλλαξε την πορεία της Κύπρου: Το έργο του Γιώργου Βασιλείου που άφησε εποχή - VIDEO

Ο Πρόεδρος που άλλαξε την πορεία της Κύπρου: Το έργο του Γιώργου Βασιλείου που άφησε εποχή - VIDEO

Θλίψη σκόρπισε σε ολόκληρη την κυπριακή κοινωνία, η είδηση θανάτου του πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Γιώργου Βασιλείου. 

BEST OF TOTHEMAONLINE