Πήγε στο ταχυδρομείο φορτωμένος με κάνναβη 18χρονος - Προδόθηκε από την μυρωδιά

Πήγε στο ταχυδρομείο φορτωμένος με κάνναβη 18χρονος - Προδόθηκε από την μυρωδιά

Στη σύλληψη 18χρονου, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με υπόθεση ναρκωτικών. Ο 18χρονος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος, σχετικά με ποσότητα κάνναβης, πέραν των 3,5 κιλών, που κατασχέθηκαν τον περασμένο Αύγουστο, στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά το μεσημέρι της 18ης Αυγούστου 2023, άγνωστο πρόσωπο μετέβη σε εταιρία ταχυμεταφορών, στη Λεμεσό, όπου παρέδωσε δέμα, με σκοπό να παραδοθεί σε συγκεκριμένη διεύθυνση, σε χώρα του εξωτερικού. Λόγω του ότι από το δέμα αναδυόταν έντονη μυρωδιά, ηγέρθηκαν υποψίες ότι πιθανό να περιείχε ναρκωτικές ουσίες και ενημερώθηκε η ΥΚΑΝ.

Μέλη της ΥΚΑΝ μετέβησαν στα γραφεία της εταιρίας και από έλεγχο, που διενήργησαν στο δέμα, διαπίστωσαν ότι εντός του υπήρχαν τέσσερις συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα κάνναβης, μεικτού βάρους τριών κιλών και 500 γραμμαρίων περίπου.

Από τη συνέχιση των εξετάσεων, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 18χρονου κατοίκου Λεμεσού, ο οποίος συνελήφθη χθες δυνάμει δικαστικού εντάλματος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, μεικτού βάρους 14 γραμμαρίων. Κατασχέθηκαν επίσης μια ζυγαριά ακριβείας, ένας σπαστήρας και δύο κινητά τηλέφωνα.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE