ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πήγε στο ταχυδρομείο φορτωμένος με κάνναβη 18χρονος - Προδόθηκε από την μυρωδιά

Πήγε στο ταχυδρομείο φορτωμένος με κάνναβη 18χρονος - Προδόθηκε από την μυρωδιά

Στη σύλληψη 18χρονου, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με υπόθεση ναρκωτικών. Ο 18χρονος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος, σχετικά με ποσότητα κάνναβης, πέραν των 3,5 κιλών, που κατασχέθηκαν τον περασμένο Αύγουστο, στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά το μεσημέρι της 18ης Αυγούστου 2023, άγνωστο πρόσωπο μετέβη σε εταιρία ταχυμεταφορών, στη Λεμεσό, όπου παρέδωσε δέμα, με σκοπό να παραδοθεί σε συγκεκριμένη διεύθυνση, σε χώρα του εξωτερικού. Λόγω του ότι από το δέμα αναδυόταν έντονη μυρωδιά, ηγέρθηκαν υποψίες ότι πιθανό να περιείχε ναρκωτικές ουσίες και ενημερώθηκε η ΥΚΑΝ.

Μέλη της ΥΚΑΝ μετέβησαν στα γραφεία της εταιρίας και από έλεγχο, που διενήργησαν στο δέμα, διαπίστωσαν ότι εντός του υπήρχαν τέσσερις συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα κάνναβης, μεικτού βάρους τριών κιλών και 500 γραμμαρίων περίπου.

Από τη συνέχιση των εξετάσεων, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 18χρονου κατοίκου Λεμεσού, ο οποίος συνελήφθη χθες δυνάμει δικαστικού εντάλματος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, μεικτού βάρους 14 γραμμαρίων. Κατασχέθηκαν επίσης μια ζυγαριά ακριβείας, ένας σπαστήρας και δύο κινητά τηλέφωνα.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνά την υπόθεση.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top