ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Εργάτες καταπλακώθηκαν από όγκους χώματος - Μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο

Εργάτες καταπλακώθηκαν από όγκους χώματος - Μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06:00 της 21ης Σεπτεμβρίου 2023 μέχρι και τις 06:00 της 22ης Σεπτεμβρίου 2023, ανταποκρίθηκε σε 28 κλήσεις για βοήθεια, 10 πυρκαγιές, 17 ειδικές εξυπηρετήσεις και 1 ψευδή κλήση.

Η ώρα 11:36 λήφθηκε κλήση για διάσωση ζωής εργατών στα Λειβάδια της επαρχίας Λάρνακας. Ανταποκρίθηκε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία με δύο στελεχωμένα Οχήματα Διάσωσης από τους Πυροσβεστικούς Σταθμούς Λάρνακας. Δύο εργάτες, οι οποίοι βρίσκονταν μέσα σε χαντάκι στο οδόστρωμα, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών συντήρησης αγωγών νερού, καταπλακώθηκαν από όγκους χώματος.

Ένας εξ αυτών απελευθερώθηκε από συναδέλφους του πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Ο δεύτερος εργάτης, του οποίου τα κάτω άκρα είχαν παγιδευτεί από όγκους χώματος, απελευθερώθηκε από τα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τη χρήση σκαπτικής εξάρτυσης.

Οι δύο εργάτες τοποθετήθηκαν σε σανίδες ακινητοποίησης και παραδόθηκαν στο προσωπικό των ασθενοφόρων για μεταφορά τους στο Τ.Α.Ε.Π. του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας. Τα αίτια του ατυχήματος διερευνώνται από τις αρμόδιες Αρχές.

Παράλληλα, η ώρα 09:31 λήφθηκε κλήση για διάσωση ζωής στην περιοχή Νέου Χωρίου στο Λατσί της επαρχίας Πάφου. Ανταποκρίθηκε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία με ομάδα και Όχημα Διάσωσης από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Πόλις Χρυσοχούς. Όχημα του οποίου ο οδηγός απώλεσε τον έλεγχο, ακινητοποιήθηκε στην άκρη του δρόμου στο χείλος γκρεμνού.

Τα μέλη της διασωστικής ομάδας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας σταθεροποίησαν το εν λόγω όχημα με τη χρήση διασωστικής εξάρτυσης, οι δύο επιβαίνοντες εξήλθαν του οχήματος με ασφάλεια και στη συνέχεια ρυμουλκήθηκε σε ασφαλές μέρος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top