ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το τελευταίο αντίο στην 21χρονη Σοφία – «Ήσουν η ελπίδα και η αισιοδοξία…» - Πότε θα γίνει η κηδεία  

Το τελευταίο αντίο στην 21χρονη Σοφία – «Ήσουν η ελπίδα και η αισιοδοξία…» - Πότε θα γίνει η κηδεία   

Στο πένθος βυθίστηκε η Κυπριακή κοινωνία, μετά την είδηση του θανάτου της 21χρονης Σοφίας Παπαδοπούλου, η οποία «έσβησε» την Τετάρτη (20/09) μετά από πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Θλίψη επικρατεί και στο Πανεπιστήμιο Κύπρου στο οποίο σπούδαζε.

Το τελευταίο αντίο θα πουν φίλοι και συγγενείς στην άτυχη 21χρονη Σοφία το Σάββατο (23/09).

Η κηδεία θα τελεστεί στις 10:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά Αιτωλού και η ταφή στο κοιμητήριο της Σφαλαγγιώτισσας.

Σε ανάρτηση ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Γονέων και Φίλων Παιδοογκολογικής Μονάδας γράφει συγκεκριμένα: «καλό ταξίδι στο φως, Σοφία μας, κορίτσι μας αγαπημένο. Ήσουν για όλους μας μια μεγάλη αγωνίστρια που έδωσε τη μάχη τόσο πολύ, τόσο γενναία, τόσο δυνατά... Ήσουν η ελπίδα και η αισιοδοξία, η δοτικότητα, το καθαρό βλέμμα και το χαμόγελο ανάμεσα στα παιδιά όλα που πολεμούσαν και στεκόσουν στο πλάι τους... Σε αγαπήσαμε πολύ, Σοφάκι μας, και η θλίψη μας είναι απέραντη...  Η κηδεία θα τελεστεί το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου στις 10:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά Αιτωλού και η ταφή στο κοιμητήριο της Σφαλαγγιώτισσας. Όσοι επιθυμούν μπορούν να φορέσουν άσπρα».

Δείτε την ανάρτηση:

 

Η ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Κύπρου: 

Με βαθιά θλίψη το Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Τμήμα Χημείας ανακοινώνουν την απώλεια της τεταρτοετούς φοιτήτριας του προπτυχιακού προγράμματος Χημείας, Σοφίας Παπαδοπούλου, που απεβίωσε την Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2023 σε ηλικία 21 ετών, μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο.

Η Σοφία ήταν ένα αξιοθαύμαστο, ευχάριστο και κοινωνικό άτομο. Την χαρακτήριζε το ήθος, το γλυκό της χαμόγελο και η απέραντη αισιοδοξία της για τη ζωή. Πάρα της δυσκολίες που αντιμετώπιζε, η αγάπη της για τη Χημεία, η αφοσίωσή της, η εργατικότητά της και ο πρόσχαρος χαρακτήρας της την έκαναν μια ξεχωριστή παρουσία, που οι καθηγητές και οι συμφοιτητές της θα θυμούνται πάντα με ένα χαμόγελο στα χείλη.

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Τμήμα Χημείας εκφράζουν στα μέλη της οικογένειάς της, στους συγγενείς και στους φίλους της τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top