Χτυπάει «κόκκινο» η ακρίβεια - Πολίτες μιλούν για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους

Χτυπάει «κόκκινο» η ακρίβεια - Πολίτες μιλούν για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους

Τα «δόντια» της δείχνει η ακρίβεια, με τις αυξήσεις σε προϊόντα και λογαριασμούς να δυσκολεύουν την καθημερινότητα των πολιτών.

Σε σχετικό ρεπορτάζ που πραγματοποίησε ο Alpha στη λαϊκή αγορά Στροβόλου, πολίτες μίλησαν για τις δυσκολίες ου αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους καθώς και τις αυξήσεις που καταγράφονται σε βασικά αγαθά, λόγω ακρίβειας.

Μιλώντας πρώτος παραγωγός που εργάζεται στη λαϊκή αγορά ανέφερε πως, παρόλο που είναι συνταξιούχος, συνεχίζει αναγκαστικά να εργάζεται λόγω του ότι η σύνταξή που παίρνει, είναι πάρει πολύ χαμηλή για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στα βασικά έξοδα. «Είμαι 72 ετών, η σύνταξη μου είναι χαμηλή, πως θα επιβιώσουμε;», αναρωτήθηκε.

Ταυτόχρονα, μιλώντας με τη σειρά του δεύτερος πολίτης, ανέφερε ότι είχε πάει στη λαϊκή για πρώτη φορά για να ψωνίσει, προσθέτοντας ότι, αυξήσεις καταγράφηκαν σε όλα τα είδη που αγόρασε.

Επίσης, τρίτος πολίτης είπε πως, «οι αυξήσεις μας επηρεάζουν πάρα πολύ. Όλος ο κόσμος θα επηρεαστεί από αυτή την κατάσταση, ακόμη και οι υψηλόμισθοι».

«Γίνεται μεγάλος αγώνας, κατάσταση δεν είναι καθόλου εύκολη», είπε ένας δεύτερος παραγωγός προσθέτοντας παράλληλα πως, οι αυξήσεις στα λιπάσματα και στα καύσιμα, θα αυξήσουν τα κόστη για τους παραγωγούς έτσι, αναγκαστικά θα πρέπει να αυξήσουν και οι ίδιοι με τη σειρά τους τις τιμές των προϊόντων.

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία της Βουλής: Άγνωστος Χ η Άμεση Δημοκρατία - Τα σενάρια στήριξης Νικόλα από το ΕΛΑΜ και η μάχη των αριθμών

Προεδρία της Βουλής: Άγνωστος Χ η Άμεση Δημοκρατία - Τα σενάρια στήριξης Νικόλα από το ΕΛΑΜ και η μάχη των αριθμών

Σε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες κοινοβουλευτικές αναμετρήσεις των τελευταίων ετών, εξελίσσεται η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής-η πρώτη πράξη μετά τις βουλευτικές εκλογές- καθώς κανένα από τα βασικά πολιτικά στρατόπεδα δεν φαίνεται να διαθέτει από μόνο του, την απαιτούμενη πλειοψηφία των 29 ψήφων.

BEST OF TOTHEMAONLINE