Κάτοχοι Αξιογράφων: «Αν η Τράπεζα Κύπρου επιμένει στις προτάσεις της που διέρρευσαν, ουδεμία ανταπόκριση θα βρει από τα μέλη μας»

Κάτοχοι Αξιογράφων: «Αν η Τράπεζα Κύπρου επιμένει στις προτάσεις της που διέρρευσαν, ουδεμία ανταπόκριση θα βρει από τα μέλη μας»

Δείτε την ανακοίνωση του Συνδέσμου

Συζήτηση σε επίπεδο συνδέσμου για το θέμα των δανείων των μελών του επιθυμεί ο Σύνδεσμος Κατόχων Τραπεζικών Αξιογράφων με την Τράπεζα Κύπρου και καλεί τα μέλη του να μελετήσουν ανακοίνωση ημερομηνίας 24 Αυγούστου του Συνδέσμου Προστασίας Δανειοληπτών Τραπεζών για το θέμα.

«Σύμφωνα με την εν λόγω ανακοίνωση, φαίνεται ότι η Τράπεζα Κύπρου, αντιλαμβανόμενη ότι βρίσκεται εν αδίκω, κάνει δελεαστικές – κατά τη γνώμη της – προτάσεις προς τους δανειολήπτες για μερικό συμψηφισμό των δανείων αυτών», αναφέρει ο Σύνδεσμος σε δική του, σημερινή ανακοίνωση.

Προστίθεται ότι «πρόθεσή μας είναι να ζητήσουμε από την Τράπεζα Κύπρου να μας υποβάλει γραπτώς τις προτάσεις της για να τις συζητήσουμε μαζί της, στην παρουσία, ίσως, και του Συνδέσμου Προστασίας Δανειοληπτών Τραπεζών». Πάντως, συμπληρώνεται, «αν η Τράπεζα Κύπρου επιμένει στις προτάσεις της που διέρρευσαν, ουδεμία ανταπόκριση θα βρει από τα μέλη μας». Αντίθετα, σύμφωνα με τον Σύνδεσμο, «αν καταλήξουμε σε ένα λογικό συμψηφισμό, εμείς θα καλέσουμε τα μέλη μας να ανταποκριθούν θετικά».

Στην ανακοίνωσή του της 24ης Αυγούστου ο Σύνδεσμος Προστασίας Δανειοληπτών Τραπεζών καλούσε όλους τους επηρεαζόμενους να μην ανταποκριθούν στις πιέσεις της Τράπεζας Κύπρου και τους κατόχους αξιογράφων που δεν το έπραξαν να λάβουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι ΗΠΑ θα αποφασίσουν τυχόν εμπλοκή στο Ιράν σε 24 έως 48 ώρες - Ο Νετανιάχου δεν αποκλείει τη δολοφονία Χαμενεΐ

Οι ΗΠΑ θα αποφασίσουν τυχόν εμπλοκή στο Ιράν σε 24 έως 48 ώρες - Ο Νετανιάχου δεν αποκλείει τη δολοφονία Χαμενεΐ

Ισραηλινός αξιωματούχος δήλωσε ότι το Τελ Αβίβ περιμένει σύντομα την απόφαση του Αμερικανού προέδρου για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο Ισραήλ-Ιράν. Σύμφωνα με δημοσίευμα των Times of Israel, αυτή απόφαση αναμένεται μέσα στις επόμενες 24 με 48 ώρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE