ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ολονύχτιες εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού - Τι ώρα αρχίζουν

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ολονύχτιες εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού - Τι ώρα αρχίζουν

Ολονύχτιες εργασίες σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού, θα διεξάγονται απόψε Τετάρτη, 01 Νοεμβρίου και αύριο Πέμπτη, με την Αστυνομία να συστήνει ιδιαίτερη προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων, οι εργασίες θα διεξάγονται από τις 9.00 το βράδυ της Τετάρτης, μέχρι και τις 5.00 το πρωί αύριο Πέμπτη, ενώ θα επαναρχίσουν στις 9.00 το βράδυ της Πέμπτης και θα ολοκληρωθούν γύρω στις 5.00 το πρωί της ερχόμενης Παρασκευής, 03 Νοεμβρίου.

Οι εργασίες θα διεξάγονται στο τμήμα μεταξύ του Γ.Σ.Π. στη Λευκωσία και της συμβολής με τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λάρνακας, για σκοπούς συντήρησης θυρών έκτακτης ανάγκης στην κεντρική νησίδα του αυτοκινητοδρόμου. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά και στις δύο κατευθύνσεις η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας του δρόμου, για μήκος 500 μέτρων περίπου. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στις άλλες δύο λωρίδες κυκλοφορίας.

Ολονύχτιες εργασίες θα διεξάγονται απόψε και στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού, για χάραξη οριζόντιας σήμανσης στον δρόμο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων, οι εργασίες διεξάγονται από το βράδυ χθες Τρίτη, 31 Οκτωβρίου, μέχρι και αύριο Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου. Αρχίζουν στις 10.00 το βράδυ και ολοκληρώνονται στις 5.30 το πρωί της επόμενης μέρας.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών κλείνει τμηματικά ανά πάσα στιγμή μια λωρίδα κυκλοφορίας στη μια κατεύθυνση, σε μήκος μέχρι 500 μέτρων περίπου κάθε φορά και η τροχαία κίνηση διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, που καλούνται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα, και να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση στις περιοχές των οδικών έργων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: 40χρονος οδήγησε το όχημα του εναντίον αστυνομικού - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με μώλωπες

Στην Κύπρο Μητσοτάκης και Ερντογάν στη μαύρη επέτειο της τουρκικής εισβολής

Εκπτώσεις: Πως να ξεχωρίσεις τις πραγματικές από τις πλασματικές - Όσα αναφέρει αρμόδιος στο «Τ»

Κύπρια κατέχει 12 πτυχία και δεν…σταματά: Η Μαρία μιλά στο «Τ» και εξηγεί ότι δεν υπάρχει ηλικία για την μόρφωση

Κατακλυσμός με υψηλές θερμοκρασίες αλλά και βροχές - Πού και πότε αναμένονταιΣε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top