ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υπό μερικό έλεγχο οι πυρκαγιές σε Λεμεσό και Πάφο - Δεν αποκλείουν κακόβουλη ενέργεια

Υπό μερικό έλεγχο οι πυρκαγιές σε Λεμεσό και Πάφο - Δεν αποκλείουν κακόβουλη ενέργεια

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκαν οι πυρκαγιές που ξέσπασαν στην Επαρχία Λεμεσού (μεταξύ κοινοτήτων Δορά-Πραστιό-Μούσερε) και στην Επαρχία Πάφο (μεταξύ κοινοτήτων Στρουμπί-Κάθηκας).

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η πυρκαγιά στη Λεμεσό, για την οποία έγινε κλήση στις 11:25 το πρωί, κατέκαψε εκταση ενός εκτάριου από ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση σε δύσβατη περιοχή.

Για την κατάσβεση της εργάστηκαν συνολικά από την Πυροσβεστική Υπηρεσία εννέα οχήματα. Υποστήριξε το Τμήμα Δασών με συνολικά τέσσερα οχήματα, καθώς και δύο ιδιωτικά καδενοφόρα. Με ρίψεις νερού υποστήριξαν τις επίγειες δυνάμεις τα δύο εκμισθωμένα ελικόπτερα της Δημοκρατίας.

Η πυρκαγιά στην Πάφο, για την οποία έγινε κλήση στις 13:10 το μεσημέρι, κατέκαψε έκταση 9 εκτάριων από ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση και αμπέλια σε δύσβατη περιοχή.

Για την κατάσβεση της εργάστηκαν συνολικά από την Πυροσβεστική Υπηρεσία τέσσερα οχήματα. Υποστήριξε το Τμήμα Δασών με ένα πυροσβεστικό όχημα, η Υπηρεσία Θήρας με μία Φορητή Μονάδα Πυρόσβεσης, καθώς και δύο ιδιωτικά καδενοφόρα. Με ρίψεις νερού υποστήριξαν τις επίγειες δυνάμεις τα δύο εκμισθωμένα ελικόπτερα της Δημοκρατίας, καθώς και το ελικόπτερο της Αστυνομίας.

Σημειώνεται ότι όλες οι επίγειες δυνάμεις θα παραμείνουν για κατάσβεση των πυρκαγιών και επιφυλακή και στις δύο πυρκαγιές.

Τα αίτια των πυρκαγιών θα διερευνηθούν σε συνεργασία με την Αστυνομία. Δεν αποκλείεται η πιθανότητα κακόβουλης ενέργειας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top