Νέο βίντεο από bodycam ενόπλου της Χαμάς δείχνει τις πρώτες στιγμές της σφαγής στο Ισραήλ

Νέο βίντεο από bodycam ενόπλου της Χαμάς δείχνει τις πρώτες στιγμές της σφαγής στο Ισραήλ

Τρέχουν και λίγο αργότερα φωνάζουν «Allahu Akbar»... Νέο βίντεο από τις πρώτες στιγμές της εισβολής και της σφαγής από τη Χαμάς στο Ισραήλ, στις 7 Οκτωβρίου, παρουσιάζει το CNN.

Το βιντέο προέρχεται από bodycam ενόπλου της Χαμάς, ο οποίος συνελήφθη από τις ισραηλινές δυνάμεις ασφαλείας.

Στα πλάνα που δόθηκαν στη δημοσιότητα φαίνεται η πορεία μέσα από τα τούνελ και οι ανταλλαγές πυρών με τους Ισραηλινούς στρατιώτες.

 

 

Μία έκρηξη που σημειώθηκε ήταν το σήμα για την εκκίνηση της αιματηρής αποστολής.

Ύστερα από τρία λεπτά οδήγησης, περνούν τον πρώτο συνοριακό φράχτη που χωρίζει τη Γάζα από το Ισραήλ.

Ο IDF είπε ότι έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο για να δείξει τι πραγματικά συνέβη στις 7 Οκτωβρίου, μια μέρα που οι Ισραηλινοί αξιωματούχοι συγκρίνουν με την 11η Σεπτεμβρίου των ΗΠΑ.

Από την επίθεση σκοτώθηκαν τουλάχιστον 1.200 άνθρωποι, ενώ πάνω από 200 μεταφέρθηκαν ως όμηροι στη Γάζα.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε συνολική αποτίμηση της πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο, με τη συμπλήρωση τριών ετών διακυβέρνησης, ενώ στις 5 Φεβρουαρίου θα ανακοινώσει τον ετήσιο προγραμματισμό για το τέταρτο έτος διακυβέρνησης, είπε σήμερα η Υφυπουργός παρά τω Προέδρω κα Ειρήνη Πική.

BEST OF TOTHEMAONLINE