ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Επεισόδια στη Λεμεσό: Νέα βίντεο στη δημοσιότητα που θυμίζουν «εμπόλεμη ζώνη» - Συνεχίζονται οι έρευνες

Επεισόδια στη Λεμεσό: Νέα βίντεο στη δημοσιότητα που θυμίζουν «εμπόλεμη ζώνη» - Συνεχίζονται οι έρευνες

Συνεχίζονται οι έρευνες των αρχών αναφορικά με τα νέα σοβαρά επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στη Λεμεσό μεταξύ οπαδών, το βράδυ της Τετάρτης, 15 Νοεμβρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, νέα βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας αντικατοπτρίζουν τη βιαιότητα και τη σοβαρότητα των νέων επεισοδίων αφού, έριχναν μολότοφ και πέτρες, ενώ κρατούσαν και ρόπαλα.

 

Δείτε βίντεο:

Δείτε βίντεο:

Υπενθυμίζεται ότι, γύρω στις 11:00 το βράδυ της Τετάρτης (15/11), λήφθηκε πληροφορία ότι έξω από Σύνδεσμο Φιλάθλων, στη Λεμεσό, βρίσκονταν συγκεντρωμένοι γύρω στα 40 άτομα, που έφεραν κουκούλες και κρατούσαν ρόπαλα. Ταυτόχρονα, δεύτερη ομάδα, αποτελούμενη από 70 με 80 άτομα, τα οποία επίσης κρατούσαν ρόπαλα και πέτρες, προσέγγισε τη σκηνή και άρχισαν τη μεταξύ τους ρίψη πετρών, πυροτεχνημάτων και βομβών μολότοφ.

Στη σκηνή μετέβησαν περίπολα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού. Στη θέα των αστυνομικών, οι οχλαγωγούντες τράπηκαν σε φυγή, διαμέσου των παρακείμενων δρόμων.

Από τα επεισόδια τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, 21χρονος, ο οποίος φέρει κάταγμα στον αγκώνα. Ταυτόχρονα, προκλήθηκαν ζημιές σε παρακείμενα υποστατικά, ενώ αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο στην περιοχή καταστράφηκε ολοσχερώς από φωτιά.

Η σκηνή των επεισοδίων αποκλείστηκε από την Αστυνομία για διενέργεια εξετάσεων. Κατά τη διάρκειά τους, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια όπως αυτοσχέδιοι εμπρηστικοί μηχανισμοί και πυροτεχνήματα.

Ταυτόχρονα, 22χρονος ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία στο αεροδρόμιο Λάρνακας, τελεί υπό τριήμερη κράτηση. Ο εν λόγω 22χρονος συνελήφθη όταν επιχείρησε να ταξιδέψει στο εξωτερικό, ενώ εκκρεμούσε εναντίον του ένταλμα σύλληψης για αδικήματα που αφορούν, μεταξύ άλλων, αυτό της οχλαγωγίας και της συνομωσίας.

Για την υπόθεση η Αστυνομία καταζητεί άλλα τρία πρόσωπα, εναντίον των οποίων εξασφαλίστηκαν μαρτυρίες ότι εμπλέκονται στα επεισόδια.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top