ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάρτε σακάκι: Κρύο και πάλι σήμερα - Πότε ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία - Δείτε αναλυτικά το» «καιρικό μενού»

Πάρτε σακάκι: Κρύο και πάλι σήμερα - Πότε ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία - Δείτε αναλυτικά το» «καιρικό μενού»

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν, αρχικά κυρίως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ, για να καταστούν αργότερα, κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά μέχρι ταραγμένη και το απόγευμα μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα ανατολικά και νοτιοανατολικά παράλια, γύρω στους 18 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 7 βαθμούς στα νοτιοανατολικά και ανατολικά παράλια, γύρω στους 10 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά, αλλά τοπικά και σε ημιορεινές περιοχές, αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο, για να κυμανθεί μέχρι την Παρασκευή πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top