Πάρτε σακάκι: Κρύο και πάλι σήμερα - Πότε ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία - Δείτε αναλυτικά το» «καιρικό μενού»

Πάρτε σακάκι: Κρύο και πάλι σήμερα - Πότε ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία - Δείτε αναλυτικά το» «καιρικό μενού»

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν, αρχικά κυρίως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ, για να καταστούν αργότερα, κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά μέχρι ταραγμένη και το απόγευμα μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα ανατολικά και νοτιοανατολικά παράλια, γύρω στους 18 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 7 βαθμούς στα νοτιοανατολικά και ανατολικά παράλια, γύρω στους 10 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά, αλλά τοπικά και σε ημιορεινές περιοχές, αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο, για να κυμανθεί μέχρι την Παρασκευή πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύπρος και 24 ακόμη χώρες καταδικάζουν τους ισραηλινούς εποικισμούς ανατολικά της Ιερουσαλήμ - Κοινή δήλωση ζητά άμεση ανάκληση του σχεδίου

Κύπρος και 24 ακόμη χώρες καταδικάζουν τους ισραηλινούς εποικισμούς ανατολικά της Ιερουσαλήμ - Κοινή δήλωση ζητά άμεση ανάκληση του σχεδίου

Η έγκριση των σχεδίων του Ισραήλ για την κατασκευή εποικισμών στην περιοχή E1, ανατολικά της Ιερουσαλήμ «είναι απαράδεκτη και αποτελεί παραβίαση του διεθνούς δικαίου» επισημαίνουν σε κοινή τους δήλωση οι υπουργοί Εξωτερικών 25 χωρών περιλαμβανομένης και της Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE