ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τετραπλό θανατηφόρο: Εν αναμονή ανακοινώσεων μετά την ολοκλήρωση της αναπαράστασης

Τετραπλό θανατηφόρο: Εν αναμονή ανακοινώσεων μετά την ολοκλήρωση της αναπαράστασης

Σύντομα αναμένεται να ανακοινωθούν τα ευρήματα των Αρχών, μετά την αναπαράσταση που διεξάχθηκε χθες Πέμπτη, 4 Ιανουαρίου, για το τετραπλό θανατηφόρο που σημειώθηκε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Πρωτοχρονιάς, στην επαρχία Λεμεσού και συγκλόνισε το Παγκύπριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο ThemaOnline, η αναπαράσταση έχει ολοκληρωθεί με τις Αρχές να μελετούν τα στοιχεία που έχουν συλλέξει, ενώ αναμένεται να υπάρξουν ανακοινώσεις σήμερα ή αύριο.

Να αναφέρουμε ότι, η αναπαράσταση του τροχαίου δυστυχήματος διεξήχθη με σκοπό να ρίξει «φως» σε τέσσερα κύρια σημεία. Αυτά αφορούσαν τις συνθήκες φωτισμού, ορατότητας, τις αποστάσεις των οχημάτων και την ευχέρεια του οδηγού να σταματήσει το αυτοκίνητό του πριν να γίνει η σύγκρουση.

Ταυτόχρονα, στόχος της αναπαράστασης ήταν να διαπιστωθεί και η ταχύτητα με την οποία έτρεχε ο 44χρονος οδηγός του διπλοκάμπινου οχήματος.

Ο 44χρονος οδηγός βρίσκεται, μέχρι στιγμής, αντιμέτωπος με τις κατηγορίες πρόκλησης θανάτου εξ αμελείας και παραβίασης του κόκκινου σηματοδότη, σύμφωνα και με τις μαρτυρίες και βίντεο από τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης που κατάφερε να συλλέξει η Αστυνομία.

Αναλόγως των ευρημάτων των Αρχών από την αναπαράσταση, στις κατηγορίες του 44χρονου μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπος και με την κατηγορία υπέρβασης του ορίου ταχύτητας.

Σημειώνεται ότι, ο 44χρονος οδηγός ισχυρίζεται ότι δεν παραβίασε τον φωτεινό σηματοδότη και ότι πέρασε με πράσινο.

Υπενθυμίζεται ότι, το μοιραίο τροχαίο συνέβη μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Πρωτοχρονιάς, στο δρόμο Λεμεσού-Πλατρών. Το διπλοκάμπινο όχημα το οποίο είχε βόρεια κατεύθυνση στην οδό Γιάννου Κρανιδιώτη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με το ιδιωτικό όχημα που οδηγούσε η 27χρονη και το οποίο κινείτο με νότια κατεύθυνση στον ίδιο δρόμο. Η σφοδρή σύγκρουση συνέβη όταν η νεαρή επιχειρούσε στροφή προς τα δεξιά στην οδό Αγίας Αναστασίας. Από τη σύγκρουση ο θάνατος των τεσσάρων επιβαινόντων στο μικρό αυτοκίνητο ήταν ακαριαίος. Ο οδηγός και η συνοδηγός του διπλοκάμπινου αυτοκινήτου τραυματίστηκαν και νοσηλεύτηκαν στο νοσοκομείο Λεμεσού.

Η κηδεία των τεσσάρων θυμάτων του φοβερού τροχαίου δυστυχήματος, Ευανθίας Γεωργίου 27 ετών, του αδελφού της Νικόλα Γεωργίου 17 ετών, Νικόλα Ζαβρού 72 ετών, και Ευανθίας Γεωργίου 74 ετών, τελέστηκε την Τετάρτη, 3 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Λιμνάτι, με δαπάνη του Υφυπουργείου Κοινωνικής Πρόνοιας.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top